Af - 11/12-16 21:37

Caroline sender ny sviner til Fie Lausen: Fik hun lige det sidste ord i reality-krigen?Caroline sender ny sviner til Fie Lausen: Fik hun lige det sidste ord i reality-krigen?

Krigen fortsætter for fulde blus i reality-land.

Her kan du se Caroline Pedersens video, som var modsvaret på det første blogindlæg fra Fie Laursen. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Den seneste uge har budt på vild reality-krig mellem bloggeren Fie laursen og den tidligere Paradise Hotel-deltager Caroline Pedersen.

Først langede Fie Laursen på sin blog ud efter Caroline. Angiveligt fordi den tidligere paradiso havde talt grimt om Fie Laursen til en fyr, som bloggeren var glad for.

- Jeg synes det er rigtig synd at gøre sig selv kendt som en billig pige i håb om at blive kendt og bryde tabuer som hun siger, for jeg synes godt man kan bryde tabu’er uden at udstille sig selv som Dildo-pigen og lave grin med at man opføre sig som en ’slut’, skrev Fie i sit blogindlæg.

Krigen fortsætter: Fie Laursen svarer igen på Paradise-Carolines video
Krigen fortsætter: Fie Laursen svarer igen på Paradise-Carolines video

Blogindlægget fik Caroline Pedersen til at svare igen med en video. Men hvis hun troede, det ville lukke munden på Fie Laursen, tog hun fejl.

Efterfølgende sendte Fie Laursen nemlig endnu en sviner i Carolines retning på sin blog, og nu... puha... ja, så er det altså Caroline, der affyrer en ny verbal skudssalve, skriver Se og Hør.

- Hun er verdens absolut største løgner. INTET af det hun udtaler passer, INTET. Hun ved godt, at ingen kan lide hende, efter den video, jeg lavede til hende, og nu prøver hun desperat at få mig ned med nakken igen ved at lyve. Jeg gider ikke at falde ned på hendes barnlige niveau. Jeg lytter ikke til en pige, der siger, at jeg ingen intelligens har, når hun ikke engang selv har taget en 9. klasse, skriver Caroline i en kommentar til et SE og HØR-opslag på Facebook.

Fie Laursen svinede Paradise-Caroline til: Her er hendes geniale svar
Fie Laursen svinede Paradise-Caroline til: Her er hendes geniale svar

I samme ombæring sender Paradise-pigen en lille besked til Fie Laursen, som efter alt at dømme indikerer, at krigsførslen fra hendes side er slut.

- Kære Fie. Denne gang vælger jeg at være den voksne og lade den ligge her. Jeg ved godt, at du ville have mig til at køre den længere, da du mangler opmærksomhed. Men jeg har ikke brug for at lyve for hele DK, ligesom du har. Utroligt at intet i dit blogindlæg er sandt, men okay det undrer vel heller ikke nogen efterhånden, slutter Caroline.

Fie Laursen oplyser - ifølge Se og Hør, at hun er taget til Tyskland for at slippe for noget af alt det drama, der har været.


LÆS OGSÅ: Fie Laursen deler uredigeret bikinibillede: - Jeg har seriøst angst

LÆS OGSÅ: Se billedet! Fie Laursen i fræk udfordring: Smider ALT tøjet

LÆS OGSÅ: Paradise-Caroline overfaldet

LÆS OGSÅ: Paradise Caroline: Det vil jeg være, når jeg bliver stor

LÆS OGSÅ: Paradise-Caroline tester kæmpe dildo: 'Hold da op et bat'

LÆS OGSÅ: Paradise-Caroline smidt ud af gymnasiet

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sviner gymnasieelever: Tag ansvar og smid suttekluden

LÆS OGSÅ: Fie Laursen klædt af: Jeg er blevet hacket

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lauritz.com har i årevis solgt...
bt.dk
Inga flyttede fra Danmark for 40 år...
bt.dk
Bombe i Superligaen: Stjæler...
bt.dk
Nadja indrømmer: Når jeg bliver fuld,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx