09/07-17 13:37

Kendt dansk sanger og blogger skal skilles: - Vi er ikke længere et godt parKendt dansk sanger og blogger skal skilles: - Vi er ikke længere et godt par

Efter seks år er ægteskabet mellem sangeren Thomas Buttenschøn og bloggeren Cana Buttenschøn slut.

storybild

Thomas og Cana Buttenschøn. (Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Det fortalte musikeren og den kendte blogger lørdag formiddag på Instagram - og nu har Cana Buttenschøn sat yderligere ord på den hårde tid. Efter den triste nyhed har bloggeren på sin hjemmeside, Canabuttenschon.dk, valgte at takke for al den støtte, der er strømmet ind, skriver Ritzau.

- Det har naturligvis ikke været en let beslutning, men vi er, efter at have vendt hver eneste sten, vi overhovedet er stødt på, overbevist om, at det er den rigtige. For Thomas og mig og for os som familie, herunder også for børnene, fordi Thomas og jeg er bedre mennesker og forældre hver for sig, skriver Cana Buttenschøn på sin blog.

- Vi er ikke længere et godt par, men vi satser benhårdt på at blive et godt team og ligeså gode venner, skriver hun i indlægget.

"Mor og far er ikke længere kærester", det er uden sammenligning den sværeste snak, vi indtil videre har taget med vores to elskede drenge. Cana og jeg er i fællesskab blevet enige om, at vi flytter fra hinanden. Vores kærlighed har ændret sig fra at være altopslugende, til at blive venskabelig og til at vi bare vil det bedste for hinanden og for vores børn. Børnene er det vigtigste og det vil de altid være. Det er vores livs sværeste beslutning, da den jo ikke kun handler om os, men i virkeligheden i langt større grad handler om dem. Og for deres skyld vil vi gerne bede om så meget ro omkring situationen som muligt. Vi er ikke sure på hinanden, men vi må desværre nok konstatere, at vi er bedre mennesker og forældre, hver for sig. Det er hårdt at nå dertil, men vi tror begge to, at det er det bedste både for os og for børnene på sigt. Vi håber ikke jeres Instagram-glasbillede af den lykkelige familie Buttenschøn krakelerer; vi har haft det godt, men nu vil vi bare gerne have det bedre, igen. Livet går videre, det er sommer og vi elsker stadig hinanden, bare ikke længere som kærester. C&T

Et opslag delt af Thomas Buttenschøn (@buttenschon) den


Parret mødte hinanden gennem venners venner i 2009, og blev gift allerede i 2010. De er siden blevet forældre til Jens, der er seks år, og Peter, der er tre år.

Da parret lørdag offentliggjorde skilsmissen, blev det understreget, at beslutningen er taget i fællesskab, men at det var umådeligt svært at fortælle de to små sønner, at mor og far ikke længere er sammen.

- Vores kærlighed har ændret sig fra at være altopslugende til at blive venskabelig, og til at vi bare vil det bedste for hinanden og for vores børn. Vi er ikke sure på hinanden, men vi må desværre nok konstatere, at vi er bedre mennesker og forældre hver for sig, lød det blandt andet i opslaget på Instagram.

Læs hele blogindlægget her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Støjberg-opgør i Venstre: Det havde...
bt.dk
Ekspert undrer sig over...
bt.dk
Sidste skoledag på gymnasium aflyst...
bt.dk
Nu rammer den nye Stars-film...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx