Af - 29/02-16 13:08

Her kommer 'hemmeligt' Hollywood-par til at afsløre deres forholdHer kommer 'hemmeligt' Hollywood-par til at afsløre deres forhold

Oscar-vinderen Alicia Vikander fik et sejrs-kys.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik videre for at se det romantiske øjeblik.

Den svenske skuespillerinde Alicia Vikander havde uden tvivl en fantastisk Oscar-aften.

Den 27-årige Alicia Vikander blev nemlig udråbt som vinder af bedste kvindelige birolle for sin præstation i "The Danish Girl". Og det øjeblik, hun indså, at hun skulle på scenen for at modtage en Oscar, brød hun med sin sædvanlige 'politik' om at afsløre så lidt som muligt om sit forhold til en anden skuespiller.

Nemlig Michael Fassbender, som stolt sad ved siden af hende under showet. Da Alicia Vikander blev udråbt som vinder, kyssede de for første gang i mediernes søgelys og bekræftede dermed forholdet. Det skriver Daily Mail.

Parret er notorisk private - og ses aldrig på den røde løber på samme tid og udtaler sig ikke om deres forhold. Ved Oscar-uddelingen var Alicia Vikander på den røde løber med sine forældre.

38-årige Michael Fassbender er især kendt for sin rolle i film som '12 Years a Slave', 'Inglourious Basterds' og 'X-Men: First Class'.

Den 27-årige Alicia Vikander fik sit internationale gennembrud i den danske film "En Kongelig Affære", hvor hun spillede over for Mads Mikkelsen.

I "Den Danske Pige" spiller Alicia Vikander rollen som den danske kunstmaler Gerda Wegener, hvis ægtemand, Einar, i 1920'erne var en af de første, der fik lavet en kønskorrigerende operation.

Filmen er delvist optaget i København, og det er Oscar-vinderen Eddie Redmayne, der portrætterer danske Einar Wegener og hans transformation til kvinden Lili Elbe.

LÆS OGSÅ: Kate Winslet i tårer: Se hendes rørende reaktion på Leonardos Oscar-triumf

LÆS OGSÅ: GALLERI: Her er alle de flotte Oscar-kjoler

LÆS OGSÅ: Haarder var både skuffet og stolt efter Oscar-show

LÆS OGSÅ: Leonardo DiCaprio får endelig sin Oscar

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx