Af - 19/03-17 14:09; Opdateret: 19/03-17 14:28

Svimlende beløb: SÅ mange penge får Emma Watson for sin nyeste filmSvimlende beløb: SÅ mange penge får Emma Watson for sin nyeste film

'Harry Potter'-stjernen kan købe 14.388.489 liter mælk for det beløb, hun angiveligt vil tjene på 'Skønheden og Udyret'.

Bildstrecke im Grossformat »

20 millioner danske kroner.

Det er angiveligt den startløn, som Emma Watson har modtaget for sin rolle som Belle i Disneys nyindspilning af 'Skønheden og Udyret', der ligesom 'Askepot' og 'Junglebogen' er med i rækken af live action-film, der har levende mennesker i rollerne som de kendte Disney-figurer. Det fortæller kilder, som The Hollywood Reporter har talt med.

Disney nægter at klippe homoseksuel karakter ud af ny film
Disney nægter at klippe homoseksuel karakter ud af ny film

Meget flot og meget pastelfarvet
Meget flot og meget pastelfarvet

Når Emma Watson, der blev internationalt kendt, da hun som 11-årig fik rollen som Hermione i filmatiseringerne af 'Harry Potter'-bøgerne, er færdig med at bruge sine 20 millioner kroner, kan hun se frem til endnu en økonomisk saltvandinsprøjtning.

For et er lønnen. Noget andet er det beløb, som filmen vil indtjene efter premieren. Emma Watson kan dermed se frem til en totalløn på - og hold nu godt fast:

Over 100 millioner danske kroner.

Der er tale om et skøn baseret på, hvad blandt andre 'Alice' og 'Maleficent' indtjente i henholdsvis 2010 og 2014 - og de to film var ikke nær så hypede som 'Skønheden og Udyret', der fredag havde international præmiere.

Det er ikke første gang, at Emma Watson modtager en pæn pose penge for sit arbejde. Den erklærede feminist tjente over 415 millioner danske kroner på de i alt otte film om Harry Potter.

Emma Watson afslører: Her er hendes mærkelige crush
Emma Watson afslører: Her er hendes mærkelige crush

Lagt for had af feminister: Frækt brystbillede har skabt shitstorm for Emma Watson
Lagt for had af feminister: Frækt brystbillede har skabt shitstorm for Emma Watson

Disney har stor succes med deres genindspilninger af Disney-klassikere, og således er både 'Mulan', 'Mary Poppins', 'Løvernes Konge' og adskillige andre Disney-film på vej i det nye format.

LÆS OGSÅ: Disneys nye Belle-dukke: Synes den ligner Justin Bieber

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde er faldet ud af vindue: Hendes...
bt.dk
Brugte millioner på at ligne den...
bt.dk
Viktor Fischer efter 1-3: Det her vil...
bt.dk
Black Panther på vej til at slå alle...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx