Af Lars Dinesen - 29/08-17 17:25

Kim Kardashian får kritik for første magasinforside med datter: Skam dig!Kim Kardashian får kritik for første magasinforside med datter: Skam dig!

Kim Kardashian West er kommet i modvind på de sociale medier i kølvandet på, at hun optræder på en magasinforside som den populære førstedame Jackie Kennedy.

storybild

Det bliver hendes første optræden på en magasinforside, og det den blot fire-årige North West, der er datter af Kim Kardashian West og rapper-husbonden Kanye West, kan formenligt lige så godt vænne sig til, at der er koldt på toppen.

Det skriver Yahoo News.

Kendisforældreparret er allerede blevet kendt som USAs førstepar. Det er formenligt også årsagen til, at Kim Kardashian er blevet stylet som den populære førstedame med bobbet 60'er-hår og en tidstypisk kjole på forsiden af Interview Magazine. Kanye West har i offentligheden tidligere luftet tanken om at stille op til præsidentembedet i 2020, men at se hustruen klædt ud som Jackie Kennedy vakte en overvejende negativ stemning omkring forsiden af Interview, der blev delt på Instagram mandag aften, amerikansk tid.

'Jackie ville aldrig have indspillet en sexvideo,' harcelerede en bruger på de sociale medier.

Jackie Kennedy var hustru til den berømte John F. Kennedy, der blev dræbt ved et skudattentat i den texanske by Dallas d. 21. november 1963. Førstedamen nød enorm popularitet og respekt for sit renovationsarbejde i Det Hvide Hus, samt som forkæmper for vigtigheden af kunst og kultur. Dertil var hun et stilikon i sin egen ret. Hun blev senere gift med den hovedrige græske skibsreder, Aristoles Onassis. Hun døde af lymfekræft i 1994 og hendes liv blev til filmen 'Jackie' i 2016, hvor Natalie Portman spillede titelrollen.

'Skam dig!' 'Blot at klæde sig som en førstedame med så meget finesse, og alene det at sammenligne sig med hende, er en fornærmelse.'

En anden del af kritikken går på, at Kim Kardashian West fremstår med en langt mørkere hudfarve, end hun i virkeligheden har med sit armenske ophav. Motivet for dette er dog uklart.

'Du er IKKE sort,' skriver en Instagram-bruger.

Selve intervievet med den 36-årige reality-dronning gik dog for en gang skyld ikke på forholdet til husbonden eller tv-showet 'Keeping Up With The Kardashians.' Faktisk nægtede hun at lade sig definere af de to ting.

»Man kan sige meget om mig, men man kan ikke påstå, at jeg ikke arbejder hårdt. Jeg synger ikke. Jeg danser ikke. Jeg spiller ikke skuespil. Men jeg er ikke doven,« siger hun i det stort anlagte interview. Det fulde interview med Kim Kardashian kan læses hos Interview Magazine her.

Forsidebilledet vækker minder hos mange om en lignede forside på magasinet Cosmopolitan, hvor Kardashian-Jenner-klanen blev omtalt som USAs førstefamilie, der på det tidspunkt retteligt var Obama-familien. Det førte da til, at magasinet blev mødt af en storm af billeder af familien, der sad i Det Hvide Hus.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx