Af Katrine Frederikke Wandrup - 04/08-17 09:15; Opdateret: 04/08-17 10:52

Biseksuel Twilight-stjerne: 'Jeg vil gerne prøve alting' Biseksuel Twilight-stjerne: 'Jeg vil gerne prøve alting'

For to år siden sprang Twilight-stjernen Kristen Stewart ud som homoseksuel, men i et nyt interview fortæller hun, at hun ikke vil udelukke, at hun kan finde sammen med en mand igen.

storybild

Kristen Stewart. (Billede: SEBASTIEN NOGIER)

Siden Kristen Stewart sprang ud, har hun kun dannet par med kvinder og er i øjeblikket kærester med Victoria Secret-modellen Stella Maxwell. Alligevel vil hun ikke udelukke, at hun kunne få lyst til at danne par med en mand igen på et tidspunkt, fortæller hun i et interview med magasinet Harper's Bazaar.

»Nogle mennesker ved, at de elsker grillet ost, og de spiser det hver dag resten af deres liv. Jeg vil gerne prøve alting. Hvis jeg smager grillet ost én gang, tænker jeg: Det var sjovt, hvad skal vi nu prøve,« siger hun.

Derfor vil hun også gerne understrege, at hendes forhold med mænd, som for eksempel med sin medskuespiller i Twilight Robert Pattinson, ikke var et skalkeskjul for at dække over sin virkelige seksualitet.

»Jeg har altid virkelig omfavnet dualitet. Og helt ærligt har jeg virkelig troet på det og har aldrig følt mig forvirret eller kæmpet med det. Jeg ønskede bare ikke at blive til grin,« fortæller Kristen Stewart.

I et interview med The Guardian i marts fortalte skuespillerinden om, hvordan det var at springe ud.

»Hele spørgsmålet om seksualitet er sådan en gråzone. Jeg prøver bare at anerkende den flydende gråzone, som altid har eksisteret. Men måske er det først nu tilladt for os at begynde at tale om det,« forklarede hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt Ronaldo-show og NI mål: Real...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx