Af - 13/08-15 06:13

Kylie Jenner siger 'luk måsen' til kritikerne med dette billedeKylie Jenner siger 'luk måsen' til kritikerne med dette billede

Det yngste medlem af Kardashian-familien slår nu igen mod alle dem, der kritiserede hende for at adoptere de sortes kultur.

Bildstrecke im Grossformat »

Se Kylie Jenners forvandling i galleriet

Verdens vel nok mest omtalte familie - The Kardashians - har atter formået at ramme sladderbladenes forsider. Denne gang er det lillesøster Kylie Jenner, der giver alle sine kritikere en stor, fed langemand i ansigtet med sin nye frisure.

Den nu 18-årige kendis har nemlig fået fletninger igen - det afslører hun på Instagram. Hvorfor er det vildt?

Fordi hun fornylig blev kritiseret i stor stil af fans og andre kendisser, der mente, at hun forsøgte at adoptere de sortes kultur - hvilket man altså ikke gør som hvid, og hvis man gør det, så skal man gøre det ordentligt. Blandt kritikerne var 'Hunger Games'-stjernen Amandla Stenberg, der direkte henvendt til Kylie Jenner skrev:

- Du tilegner dig sorte kendetegn og kultur, men fejler ved at bruge din position til at skabe fokus på din paryk i stedet for politibrutaliteten eller racismen mod sorte amerikanere.

Tillykke med de 18 år: Denne pige kan blive større end Kim Kardashian
Tillykke med de 18 år: Denne pige kan blive større end Kim Kardashian

Men Kylie Jenner er altså ligeglad - og nu er fletningerne tilbage på den barmfagre 18-årige, der fejrede det med denne snapchat-video:

@kyliejenner.news

En video slået op af Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) den


Fræk billedserie på vej? Se 17-årige Kylie Jenners lumre hint
Fræk billedserie på vej? Se 17-årige Kylie Jenners lumre hint

Kylie Jenner, der forleden fyldte 18 år, fejrede i øvrigt sin fødselsdag forleden ved at lægge dette billede på Instagram.

👸🏻

Et billede slået op af King Kylie (@kyliejenner) den


LÆS OGSÅ: TV: Vært får et FLIP, da snakken falder på Kardashian-familien

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx