Af Katrine Frederikke Wandrup - 27/09-17 15:27; Opdateret: 28/09-17 08:36

Øh, hvad? Siger amerikansk stjerne tillykke til Gulddreng?Øh, hvad? Siger amerikansk stjerne tillykke til Gulddreng?

Et billede på 'Sex and the City'-stjernens Instragram-profil får danskerne til at kigge en ekstra gang.

storybild

Gulddreng på scenen i Store Vega torsdag 27. Januar 2017. (Foto: Torben Christensen/Scanpix 2017) (Billede: Torben Christensen)

'Det er en skat af minder fra alle hjørner. Jeg elsker dig, skatter hver eneste fjollede, smertelige, chokerende, lækre og klare minde. Vi vil skåle for dig, når du kommer tilbage. Tillykke med fødselsdagen, min skattede ven. Kysser fra din SJ.'

Sådan teksten på et nyt billede på skuespillerinde Sarah Jessica Parkers Instagram-profil, hvor hun deler et billede af en mand.

En mand, der ved første øjekast ligner Gulddreng utroligt meget.

Opslaget er blot en dag gammelt og kommer kort tid efter, den 24-årige sanger Malte Ebert har meldt ud, at Gulddreng vil blive lagt i graven efter et år med solbriller, guldkæder og megahits som 'Se Mig Nu', 'Hva' Så' og 'Model'.

Dog er der slet ikke tale om Gulddreng på billedet men derimod hårstylisten Serge Normant, der med langt pandehår, solbriller og hue umiskendeligt ligner hele Danmarks Gulddreng.

Malte Ebert afslørede for nyligt, at Gulddreng blev til på blot 17 dage og altså stopper den 2. februar, når han spiller i Royal Arena.

»Nogle folk glemmer, at der er lang tid til den 2. februar, og vi har ikke tænkt os at sidde og vente. Vi regner med at lave rigtig meget spas inden da, og jeg lover, at det ikke bliver kedeligt,« sagde Gulddrengs manager Christian Skjølstrup for nyligt til metroxpress.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jamie Talbot fra X Factor: Sådan er...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Ny OL-skandale: Endnu en atlet taget...
bt.dk
Prins Henrik efterlader sig en helt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx