Af - 02/02-16 21:42; Opdateret: 02/02-16 22:04

Danske kendte: Dem ville vi være, hvis vi skulle skifte kønDanske kendte: Dem ville vi være, hvis vi skulle skifte køn

Tirsdag var der premiere på Den danske pige. Metroxpress spurgte de kendte, hvem de ville være, hvis de skulle skifte køn.

Bildstrecke im Grossformat »

Tirsdag aften var der premiere på filmen Den danske pige med Eddie Redmayne i hovedrollen, som den første transkønnede person - den danske kunstner Einar Wegener - der fik gennemgået en kønsskifteoperation.

Metroxpress tog på den røde løber for at spørge en håndfuld kendte om, hvem de ville være, hvis de skulle skifte køn - og hvorfor?

Thomas Evers Poulsen

Jeg ville være Julia Roberts. Jeg synes, hun er det skønneste menneske. Man ser hende tit i hendes roller, men dendes smil og grin og glimt i øjnene...så måske jeg er den mandlige udgave af Julia Roberts!

Silas Holst

Jeg ville være Meryl Streep. Hun er indbegrebet af en powerpige og det dygtigste menneske til sit arbejde. Havde jeg bare en knivspids af hendes talent, ville jeg være glad.

Sofie Lassen-Kahlke

Så ville jeg være Mozart. Jeg ville gerne kunne sætte mig ind i, hvordan man kan være så begavet i så ung en alder.

Ole Henriksen

Hvis jeg skulle være en kvinde ville jeg have lange ben, en stram røv og store bryster! Jeg ville være den brasilianske model Gisele Bündchen! Hun har det hele, dyrker yoga og har en flot mand! Jeg elsker kvinder, kvinder kan det hele!

Ida Auken

Jeg ville være Bill Clinton med hans charme og folkelighed. Han har selvfølgelig haft visse udfordringer med det andet køn og kærligheden...men han inspirerer mig meget. Han er utrolig nærværende og alle føler, det er dem, han taler til. Han har en politisk intelligens og oprigtighed, som jeg tror, alle politikere beundrer.

Vicki Berlin

Jeg ville være James Bond! Han er usårlig og lever for evigt – man skifter ham bare ud med en ny skuespiller. Han går alt muligt igennem - og så retter han bare på manchetknapperne.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx