Af - 21/09-15 22:11

Niarn i ny bog: - TV 2-program gjorde mig afhængig af alkoholNiarn i ny bog: - TV 2-program gjorde mig afhængig af alkohol

Da Niarn i 2010 medvirkede i TV 2-programmet 'Allstars' gjorde han det kun for pengenes skyld. Han drak for at komme igennem optagelserne og udviklede et misbrug. TV 2 siger, de ikke vidste noget.

Bildstrecke im Grossformat »

Niarn var i midten af 00'erne på toppen af dansk rap ved siden af Jokeren og L.O.C.. Han væltede i hits, stoffer og alkohol, men på et tidspunkt løb han tør for hits, og så begyndte nedturen.

Læs Niarns gribende historie: Fra 40 genstande om dagen til nybagt far
Læs Niarns gribende historie: Fra 40 genstande om dagen til nybagt far

I 2010 var han så langt ude økonomisk, at han imod sin vilje sagde ja til at medvirke i 'TV 2'-programmet kor-programmet 'Allstars'. Han var castet som den slemme rapper, som var en god fyr på bunden, og han hadede det.

- Jeg følte mig falsk. Jeg følte i bund og grund, at jeg blev betalt for at spille en rolle. Jeg lagde bånd på mig selv for at tilfredsstille folkene, der betalte gildet. Jeg gik på kompromis med mit sande jeg for en check, så jeg valgte at få lidt hjælpe fra min gode ven alkohol, fortæller Niarn i sin nye bog 'Mit liv, mine regler', der udkommer på onsdag.

USO: - Niarn er en inspiration for mange
USO: - Niarn er en inspiration for mange

Alkoholmisbruget tog til. I bogen beskriver han, hvordan det startede småt med et par sjusser inden optagelserne, men efter lidt tid gik han konstant med en flaske vodka i inderlommen.

- I det hele taget blev der ikke set skævt til, at jeg ofte stank af sprut og snøvlede lidt, det var jo min plads i programmet.

Da programmet sluttede ville Niarn hurtigt videre og fokusere på sin musik, men der var det for sent.

- Jeg var blevet afhængig. Ikke fysisk, men i den grad psykisk. Jeg kunne pludselig ikke længere komme igennem dagene uden at drikke alkohol.

Var døden nær: 'Niarn' stopper karrieren
Var døden nær: 'Niarn' stopper karrieren

TV 2's underholdningschef Gitte Madsen der dengang var redaktør på 'Allstars' fortæller til metroxpress, at de var glade for at have Niarn med, og at han passede sit job fint.

- At han havde så store problemer privat, anede jeg ikke. Og hvis vi havde oplevet ham som påvirket på optagelserne, havde vi naturligvis ikke sat ham på tv.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx