Af - 15/03-16 07:46; Opdateret: 01/04-16 13:57

Selena Gomez afslører: Kendall Jenner har en hemmelig kæresteSelena Gomez afslører: Kendall Jenner har en hemmelig kæreste

Ronaldo, Harry Styles eller måske Chris Brown?

Bildstrecke im Grossformat »

Kendall Jenner har en hemmelig kæreste.

Den 20-årige reality-stjerne er på det seneste blevet kædet sammen med navne som Harry Styles, Cristiano Ronaldo og Chris Brown, og nu afslører veninden Selena Gomez, at Kendall Jenner ikke længere er fri på singlemarkedet.

Bag om modellivet: Se topløs Kendall Jenner spise McDonald's
Bag om modellivet: Se topløs Kendall Jenner spise McDonald's

Selena Gomez medvirkede i et interview til radiostationen Capital FM. Værten spurgte, om han måtte være en del af Selena Gomez 'hold', hvor til hun svarede:

- Du kan nok ikke blive en del af holdet, men du kan altid blive kærestepotentiale. Ingen af pigerne er dog single, bare lige så du ved det. Taylor (Swift) er ikke single, Gigi (Hadid) er ikke single, og det er Kendall (Jenner) heller ikke. Jeg er den eneste uden kæreste.

Guide: 'Familien på Bryggen' forklaret for Kardashian-fans
Guide: 'Familien på Bryggen' forklaret for Kardashian-fans

Man ved, at Taylor Swift er sammen med dj'en Calvin Harris, og at Gigi Hadid er sammen med popstjernen Zayn Malik, men Selena Gomez vil ikke ud med, hvem det er Kendall Jenner ser.

Som nævnt er hun blevet kædet sammen med One Direction-medlemmet Harry Styles, efter de blev set sammen på en yacht i Caribien i januar, men det gled hurtigt ud i sandet, da han angiveligt ikke var interesseret i noget seriøst.

I sidste måned var det så fodboldspilleren Cristiano Ronaldo, der ifølge sladderbladene havde fundet sammen med Kendall Jenner.

Her fortalte en kilde ifølge Female First:

Kendall Jenner afslører pinlig familie-ups: Se hendes grumme fejl
Kendall Jenner afslører pinlig familie-ups: Se hendes grumme fejl

- Hun er meget smigret over interessen fra Ronaldo, eftersom han er en af de mest berømte mænd i verden. Hun er stadig ved at komme sig over Harry (Styles, red), så hun tager imod al den opmærksomhed, hun kan.

LÆS OGSÅ: Se de sjove billeder: Mand udgiver sig for at være tvilling til kendis

LÆS OGSÅ: Se billedet, der får Kendall Jenner til at kræve millioner i erstatning

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx