Af Simone Augusta Lundt - 06/06-17 07:31

Søren Rasted afslører detaljer om skilsmissen: Sådan bor vi nuSøren Rasted afslører detaljer om skilsmissen: Sådan bor vi nu

Hver lørdag samles politikere, musikere, direktører og andet godtfolk for at diskutere dilemmaer i 'Mads og Monopolet' på P4. I lørdags var Søren Rasted en del af Monopolet, hvor han fortalte om sin skilsmisse.

Bildstrecke im Grossformat »

Arkivfoto 2015. Foto: Liselotte Sabroe

Det var under dagens andet dilemma, at musikeren Søren Rasted åbnede lidt op for familielivet. Sammen med modeekspert Uffe Buchard og korrespondent Stéphanie Surrugue skulle han nemlig diskutere, hvorvidt 'Tove' og 'Preben' (opdigtede navne til anonyme personer, som er radioprogrammet bekendt, red.), som er bollevenner, kunne tage på familieferie og lade som om, de var kærester.

Her fortalte Søren Rasted, at han faktisk stadig bor sammen med sin eks-kone, selvom de er blevet skilt.

Lene og Søren fra Aqua skal skilles: 'I er et overlegent par'
Lene og Søren fra Aqua skal skilles: 'I er et overlegent par'

- Jeg er for eksempel lige blevet skilt, og jeg har det dejligt med min kone, jeg bor sammen med min kone. Vi har det godt. Man behøver ikke at hade hinanden, bare fordi man er skilt, fortæller musikeren om ægteskabet, som varede 16 år.

Dansk power-par skal skilles efter 16 års ægteskab
Dansk power-par skal skilles efter 16 års ægteskab

Han omtaler altså fortsat om Lene Nystrøm som sin 'kone', til trods for, at de ikke længere er mand og kone.

I forhold til dilemmaet sagde han, at man ikke behøvede at elske hinanden i et nyt forhold, ligesom man åbenbart ikke behøver at hade sin eks-kone.

Søren Rasted skrev den 26 april på Instagram, at han og Lene Nystrøm gik hvert til sit.

Min kone Lene og jeg har efter snart 16 års ægteskab valgt at gå hvert til sit. Dette gør vi i enighed og med den største respekt til hinanden. Da vi er forældre til 2 børn på 11 og 12 år, beder vi pænt om ro og respekt for situationen, da det især er en svær tid for dem. Beslutningen er det hårdeste vi hver især har måtte tage, men vi gør det med kærlighed til hinanden, og alt det vi har sammen, som udover børn er, venskab, familie, band, osv, som vi vil fortsætte med, og værne om. Det er ingen hemmelighed, at det er lidt underligt at skulle melde det ud på denne måde, men vi vil gerne ha lov at fortælle det selv, og med vores egne ord. Vi ønsker hverandre alt det bedste, for selvom vores ægteskab er slut - vil vi altid elske hinanden højt.

Et opslag delt af Søren Rasted (@sorenrasted) den

AQUA genforenet til stor fest: - Vi er klar til at trykke den af
AQUA genforenet til stor fest: - Vi er klar til at trykke den af

BT har tidligere skrevet, at Lene Nystrøm og Søren Rasted har solgt deres sommerhus og er ved at sælge deres 420 kvadratmeter store hjem nær Blovstrød cirka en halv times kørsel nord for København. De har sammen to børn på 11 og 12 år.

Living like Kings - Flying like monkeys.🎈

Et opslag delt af Søren Rasted (@sorenrasted) den

Aqua-reunion bliver kun med tre medlemmer: - Min lyst er ikke længere til stede
Aqua-reunion bliver kun med tre medlemmer: - Min lyst er ikke længere til stede

Parret er dog lige nu på turné med Aqua sammen med en-dags festivalen 'Vi elsker 90'erne'. De begyndte turnéen den 27 maj og den slutter den 26 august.

LÆS OGSÅ: AQUA gendannes: Folk grinte af os

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx