Af - 29/01-16 17:58

46-årig Oscar-skuespillerinde: Sådan holder jeg min hud ung46-årig Oscar-skuespillerinde: Sådan holder jeg min hud ung

Catherine Zeta-Jones sværger til at smøre en enkelt ting i ansigtet hver nat, og så i øvrigt drikke masser af vand.

Bildstrecke im Grossformat »

Se de seneste billeder fra den røde løber. Her kan man også se, hvor godt den 46-årige Catherine Zeta-Jones holder sig, selv når man kommer helt tæt på.

Den 46-årige skuespillerinde Catherine ser altid veloplagt ud, og for nyligt løftede hun sløret for hemmeligheden til sin ungdommelige hud.

Det skriver Daily Mail.

En enkelt ingrediens udgør kernen i skuespillerindens hudpleje i ansigtet. Den skal blot påføres hver nat, og så ellers følges op med en masse vand, og i øvrigt en god portion godt humør.

- Den virkelige fugt kommer indefra. Du kan ikke få for meget vand, siger hun i et webinterview ifølge Daily Mail.

Internettet elsker ung mors amme-selfie og hendes stærke budskab
Internettet elsker ung mors amme-selfie og hendes stærke budskab

Catherine Zeta-Jones sværger til arganolie, der også er ved at vinde ind på markedet for kosttilskud. Hun påfører sig olien om natten. Hun mener nemlig, at når arganolien trænger ind i porerne, så mætter den åbningerne.

- Det er min oplevelse, at når jeg rejser i New York, og opholder mig på opvarmede hotelværelser, så føles min hud ligesom en kartoffelchip, men når jeg bruger noget arganolie til at mætte huden om natten, så får den noget næring når jeg sover - og så startede jeg med lidt mere fugtighed i huden fra morgenstunden, siger skuespillerinden ifølge Daily Mail.

Desuden mener den underskønne 46-årige, at man skal holde sig langt væk fra for alt, der er vanddrivende. For eksempel kunstigt sødet sodavand.

Nina Agdals bedste Tinder-råd: Sådan scorer du den danske supermodel
Nina Agdals bedste Tinder-råd: Sådan scorer du den danske supermodel

- Jeg tror, at lykke er det bedste middel for at holde os ungdommelige. Hvis du er glad for den, du er indeni, så skinner det også igennem på ydersiden, mener hun.

Arganolie er produceret af nødder fra træet af samme navn, der hører hjemme i Marokko. Her har kvinder længe brugt olien som middel mod tør hud, acne, rynker, ledsmerter og endda strækmærker.

Derfor er det godt at bruge rød læbestift på jobbet
Derfor er det godt at bruge rød læbestift på jobbet

LÆS OGSÅ: Frisk luft eller plaster? Sådan heler dit sår bedst

LÆS OGSÅ: Dette simple sove-trick giver dig rigtig god søvn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx