Af Mathias Tuxen - 03/05-17 19:18

Dansk popstjerne traf hård beslutning: Derfor flytter jeg ud af DanmarkDansk popstjerne traf hård beslutning: Derfor flytter jeg ud af Danmark

Hun bliver nu udenlandsdansker.

storybild

Vild med dans 2012 - Rød løber. Her er det: Saseline Sørensen. (Billede: Scanpix/Camilla Rønde)

Den ene halvdel af 90’er duoen S.O.A.P siger Adios til familie, venner og et liv i Danmark. 34-årige Saszeline Sørensen tager sine to drenge under armen og rykker rødderne op for en ny tilværelse i varmere himmelstrøg. Den danske sangerinde og model har besluttet at flytte til Barcelona i Spanien efter sommeren. Det skriver hun på sin blog.

Selvom Saseline Sørensen lever lykkeligt i Danmark, hvor begge hendes børn går i skole og vuggestue, har hun valgt at følge en “udlængsel”, der lever i hende. Og svaret er for hende et nyt hjem i Barcelona, hvor hun slipper for den danske kulde til fordel for tapas, sol og titlen som udenlandsdansker.

»Mine drenge elsker at være udendørs, spille fodbold og svømme. Jeg føler mig lidt begrænset med dem pga. vejret i de lange, mange vintermåneder herhjemme. Jeg kan simpelthen bedst lide at være udenfor når det er godt vejr. Og jeg BLIVER bare påvirket af manglen på lys. Det påvirker også dem. Dexter er ikke syg når vi er et andet sted end Danmark - han har virkelig skrantet og været meget syg i vinterhalvåret- langt mere end andre børn, og mere end hvad jeg har været vant til med Sean,« skriver hun på sin blog.

Saseline går i krig med Fie Laursen: - Det er HELT fucking forkert!
Saseline går i krig med Fie Laursen: - Det er HELT fucking forkert!

Ideen med at skifte hjemadressen ud med en ny et andet sted i verden er da heller ikke fjern for Saseline Sørensen. Hun forklarer på sin blog, at hun selv flyttede til den anden side af jorden med sine forældre, da hun var tre år gammel for at lære en anden kultur og et nyt sprog. Den gave vil hun nu også give sine børn.

Det er dog ikke en beslutning, som 90’er popstjernen har taget over natten. Hun har for flere måneder side besøgt Barcelona for at vælge skoler til børnene, som de nu er skrevet op til. Ventetiden bruger Saseline Sørensen på at finde et sted at bo tæt på skolerne. Og selvfølgelig lære spansk.

Den lille familie kommer stadig til at besøge Danmark, så ofte de kan for at se venner og familie.


LÆS OGSÅ: Kendt sangerinde skifter navn

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Venstre maler partiet grønt: 'Det er...
bt.dk
Glemte et gratis æble i sin taske: NU...
bt.dk
29-årig tv-kok Matt Campbell død...
bt.dk
Patrick Nielsen om boksebrag mod...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx