Af - 25/01-17 14:24

Dansk skuespiller forudså mordforsøg: 'Det kunne have været mig'Dansk skuespiller forudså mordforsøg: 'Det kunne have været mig'

Den danske skuespiller Thomas Ernst oplevede Hollywoods sindssyge ansigt på egen krop, da hans udlejer pludselig blev efterlyst af politiet for at have stukket en beboer ned med en køkkenkniv.

storybild

Thomas Ernst i Hollywood. (Billede: Anthon Unger )

- Det er rimelig sindssygt at tænke på, at jeg skrev sammen med ham, mens han var på flugt fra politiet...

Skuespiller Thomas Ernst fortæller i en ny podcast om en vild oplevelse, han for nogle år siden havde i Hollywood.

I 2014, efter at have deltaget i ’Vild med dans’, rejste han på opfordring fra sin dansepartner til Los Angeles for at prøve lykke som skuespiller og flyttede ind hos filmproduceren Andre Bauth.

- Vi blev rigtig gode venner og aftalte at lave en film sammen. Efter 4-5 måneder rejste jeg tilbage til Danmark og begyndte at skrive på et manuskript, og da han i mellemtiden vandt en Emmy-statuette, tænkte jeg, ’okay, det her projekt kan rent faktisk blive til noget’.

Problemer i Vild med dans: Kan ikke løfte sin partner
Problemer i Vild med dans: Kan ikke løfte sin partner

Thomas Ernst og dansepartner Marlene Østergaard i 'Vild med dans' 2013

Men noget ændrede sig. Da Thomas Ernst besøgte Andre Bauth anden gang virkede han forandret og kunne komme med pludselige udbrud som ’jeg hader sorte mennesker’.

- Jeg tænkte ikke videre over det. Hollywood er jo fyldt med skøre mennesker. Men det inspirerede mig til at lave slutningen i mit manus om. Filmen skulle handle om en ung skuespiller – altså mig selv – der flytter ind i et hus i Hollywood, hvor udlejeren – der skulle spilles af Andre - ender med at slå den unge skuespiller ihjel.

Thomas Ernst og Andre Bauth i 2014:

Da Thomas Ernst havde skrevet sit manuskript færdigt i Danmark, skete det ubegribelige: Produceren Andre Bauth var flygtet ud af landet, efterlyst af politiet for at have stukket en ung skuespiller ned med en køkkenkniv.

- Fyren det gik udover havde overtaget mit værelse i huset. Det kunne have været mig.

I dag sidder Andre Bauth i fængsel. Thomas Ernst har sat sit filmprojekt på standby, men vælger at fortælle sin historie for at advare andre håbefulde skuespillere om Hollywood.

- Man skal virkelig passe på sig selv, for der er så mange vilde mennesker derovre. Hver gang jeg er i L.A., kører jeg forbi huset og får stadig kuldegysninger.

Thomas Ernst: Surt at folk vil ødelægge 'Vild med dans'
Thomas Ernst: Surt at folk vil ødelægge 'Vild med dans'

Hør hele Thomas Ernst historie her:

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se BTs karakterer: Horsens snydt for...
bt.dk
Sofie Linde deler første billede,...
bt.dk
Husker du ham? Nu forklarer...
bt.dk
Borgere i protest: Historisk kro står...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx