Af - 02/03-17 20:32

Populær dansk blogger stopper: - Det er helt ægtePopulær dansk blogger stopper: - Det er helt ægte

- Det føles underligt og stressfuldt for mig, at jeg deler så meget som jeg gør, skriver den populære blogger.

storybild

30-årige Kia Ellegaard - kendt for sine blogs 'Fierce og Fattig' og 'You Better Be Fierce' - indstiller sin karriere. (Billede: Privat)

Igennem syv år har danskere kunnet følge med i Kia Ellegaards liv, når hun har blogget om alskens ting under navnene ‘Fierce og Fattig’ og senest ‘You Better Be Fierce’.

Men det slutter nu. Kia, der i dag er 30 år, har nemlig valgt at indstille karrieren som blogger, skriver hun nu i det, der må formodes at være hendes allersidste indlæg.

Fie Laursen afslører: Jeg får penge og gaver for at date rige mænd
Fie Laursen afslører: Jeg får penge og gaver for at date rige mænd

Kia Ellegaard har i de sidste 14 dage været aktiv på sin blog, efter hun forinden holdt et års pause fra skriveriet og deleriet. Men i løbet af den tid har hun indset, at det er slut. Der er en baby og et bryllup på vej, og nu har hun ikke længere brug for at dele alting med fremmede.

- Jeg har nemlig brugt de sidste 14 dage på for alvor at finde ud af følgende: Jeg skal ikke blogge. Helt simpelt: Det er ikke noget for mig længere. Jeg kan ikke dele ud af mig selv på den her måde længere. Det føles underligt og stressfuldt for mig, at jeg deler så meget som jeg gør, når jeg skriver, lyder det i hendes indlæg.

Populær blogger afslører: Jeg tjente 800.000 kroner i januar
Populær blogger afslører: Jeg tjente 800.000 kroner i januar

Hun understreger, at det ikke bare er noget, hun siger for opmærksomhedens skyld. Hun holder ikke bare endnu en pause - hun lægger det hele på hylden. Og det har hun det faktisk fint med.

- Det her indlæg er ikke for sjov eller for at være dramatisk. Det er helt ægte. Desværre er det også overraskende nemt og overraskende befriende at skrive. Jeg er ikke trist. Jeg er ikke ked af det. Det her ikke med et tungt hjerte eller tvivl i mit sind. Jeg er helt afklaret, skriver Kia Ellegaard.

Blogger viser hvor nemt det er at fake populær trend på Instagram
Blogger viser hvor nemt det er at fake populær trend på Instagram

Hun afskærmer sig dog ikke totalt fra omverdenen. På Instagram, hvor hun har mere end 12.000 følgere, vil hun således stadig dele bidder fra sin hverdag, og på Snapchat vil hun også fortsætte med at være aktiv.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Par krævede erstatning for...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Dansk succesdesigner stod bag noget...
bt.dk
Gus Hansen stævnede Rasmus Nøhr for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx