Af Julie Laurs Bundgaard - 02/01-18 12:56; Opdateret: 02/01-18 13:23

'Årgang 0'-far ramt af smertefuld kronisk sygdom: 'Det er det hårdeste, jeg har prøvet''Årgang 0'-far ramt af smertefuld kronisk sygdom: 'Det er det hårdeste, jeg har prøvet'

Den 36-årige familiefar har været nødt til at gå ned i tid på sit arbejde.

storybild

Christian Van Der Watt sammen med sine børn Stephanie (tv), Tristan og Isabella. Foto: Camilla Hay / TV 2

'Årgang 0'-stjernen Stephanies far, Christian Van Der Watt, har fået diagnosticeret en kronisk nervetilstand, som giver ham stærke smerter, og som kun kan holdes nede med stærke morfinpiller.

Det afslører han ifølge TV 2 i sæsonpremieren på 'Årgang 0', der løber over skærmen tirsdag aften.

Der er tale om en kronisk nervebetændelse i lyskeområdet - en smertefuld lidelse, som betyder, at han skal være i konstant medicinsk behandling.

Andre læser også: Elever opdagede lærerens frække fortid: 'Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at det ville ende sådan her'

Elever opdagede lærerens frække fortid: 'Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at det ville ende sådan her'

Selv ikke stærk morfin kan dog holde smerterne på afstand, og derfor kan den 36-årige familiefar ikke længere passe sin tatovørforretning på fuld tid.

Det, der gør mest ond på ham, er dog, at han ikke kan være den far overfor sine to døtre, Stephanie og Isabella, og deres 11-årige bonusbror, Tristan, som han ønsker at være.

Læs også: Værterne er fundet: De skal stå i spidsen for et af årets største tv-shows

 

Christian Van Der Watt sammen med sine børn Stephanie (tv), Tristan og Isabella. Foto: Camilla Hay / TV 2

»Jeg ved godt, at jeg aldrig kommer til at vinde prisen som årets far (...). Men at man lige pludselig ikke er i stand til at være den mand og den far, som man gerne vil være på grund af medikamenter og på grund af smerter, det er det hårdeste, jeg har prøvet,« konstaterer en berørt Christian Van Der Watt i programmet.

Han tilføjer, at det er ekstra hårdt, når man samtidig føler, at man ikke kan give det gode igen, som han oplever, at de giver ham..

I programmet sætter 17-årige Stephanie Van Der Watt også ord på sin fars sygdom. Hun beskriver blandt andet, hvordan han, efter han er kommet i et smerteforløb på et privathospital i ringsted, er blevet mere frisk og aktiv i dagligdagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lastbilchauffør død efter fald
bt.dk
Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
Ny tendens ved aftenbordet:...
bt.dk
47 Fakta-butikker dømt til at lukke:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx