Af - 22/10-14 19:28

Efter anklage om sexmisbrug: Gammelt dokument kan give popstjerne problemerEfter anklage om sexmisbrug: Gammelt dokument kan give popstjerne problemer

Enten lyver 'Tik Tok'-stjernen Kesha om sin producers seksuelle overgreb. Ellers har hun løjet under ed.

storybild

Kesha bliver hjemsøgt af en gammel høring. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

En høring fra 2011 skaber nu alvorlige problemer for popstjernen Kesha. Det skriver TMZ.

En udskrift fra høringen viser, at Kesha bliver spurgt om følgende under ed:

- Gav Dr. Luke dig nogensinde en roofie?

- Havde du nogensinde et seksuelt forhold til Gottwald (Dr. Luke, red)?

Til begge spørgsmål svarer Kesha 'Nej'. Og det strider direkte imod det sagsanlæg, som Kesha for nylig sendte i Dr. Lukes retning. Her anklager hun produceren for voldtægt og fysisk samt psykisk tortur.

Popstjerne: Jeg blev sexmisbrugt af min producer
Popstjerne: Jeg blev sexmisbrugt af min producer

Vågnede nøgen i sengen
Ifølge sagsanlægget stod overgrebene på fra Kesha skrev under med Luke i en alder af 18 år. Hun påstår, at han bedøvede hende med stoffer og alkohol, så hun ikke kunne sige fra.

I et tilfælde skulle Dr. Luke have tvunget Kesha til at sniffe et stof, der gjorde hende døsig inden en flyvetur. Da de kom ombord på flyet, skulle han have forgrebet sig på hende seksuelt.

I et andet tilfælde skulle produceren have puttet piller i hendes drink, hvorefter hun skulle være vågnet nøgen og øm i hans seng dagen efter. Uden at kunne huske hvordan hun var havnet der.
Keshas advokat Mark Geragos kalder det nye bevismateriale 'et ynkeligt forsøg på endnu engang at skyde skylden på offeret'. Han fastholder, at Kesha blev misbrugt seksuelt.

- Luke tog Kesha med ned på stranden og truede med at ødelægge alt for Kesha og hendes familie, hvis ikke hun løj om hans seksuelle overgreb, siger han.

Sangstjerne har indlagt sig selv
Sangstjerne har indlagt sig selv

Afviser alt
Dr. Luke har afvist alt pure, hvilket Kesha altså tilsyneladende også gjorde under ed i 2011. Ifølge produceren handler sagsanlægget om, at Kesha vil have ham til at annullere deres kontrakt.

Han har derfor besvaret Keshas sagsanlæg ved at sende et retur. Her anklages Kesha for at sprede løgne for at ødelægge hans ry, så hun kan komme ud af kontrakten. Han anklager hende også for afpresning.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Prins Nikolai er på...
bt.dk
Amalie Dollerup efter premieren: Jeg...
bt.dk
Læge kiggede stortalent i øjnene, da...
bt.dk
Er dette billedet, der viser, at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx