Af - 23/11-16 18:59

Amalies veninde i ærligt blogindlæg: Dette sårede Amalie mestAmalies veninde i ærligt blogindlæg: Dette sårede Amalie mest

I et nyt blogindlæg på Amalie Szigethys blog, har realitystjernens bedste veninde fået ordet. En veninde, der har oplevet mange op- og nedture med Amalie.

Bildstrecke im Grossformat »
Amalie blev kendt som 'Paradise-Amalie'. Hun blev nemlig kendt i reality-programmet 'Paradise Hotel', som hun medvirkede i i 2010. Siden hendes debut har hun deltaget i en række andre reality-programmer blandt andet 'Fangerne på fortet', 'Til middag hos', 'Divaer i junglen', 'Luksusfælden' og senest 'Amalies baby'. Da Amalie deltog i 'Paradise Hotel' forelskede hun sig i en af de mandlige deltagere. Den flirt er blevet beskrevet i rigtig mange medier. Klik videre for at se, hvem vi mener. Peter Birch vandt Paradise Hotel - den sæson, hvor Amalie medvirkede. Allerede på hotellet kærestede han rundt med Amalie, og da de kom til Danmark, fandt parret sammen. De to realitydeltagere indledte et turbulent forhold efter Paradise Hotel, men i 2013, tre år senere, stoppede de våde kys, og kendisserne gik fra hinanden. Hendes borgerlige navn er Amalie Josephine Kejser Szigethy. Amalie og den voksende mave. Amalie Szigethy fik kejsersnit 21. Juli på Hillerød Sygehus. - Dt er uden tvivl den bedste og største dag i mit liv, skriver hun i et af sine blogindlæg. Vægten sagde 105 kilo, inden Amalie skulle føde. Efter 17 dage havde hun allerede tabt sig 27 kilo. Amalie har i flere sammenhænge udtalt, at hun nu ikke bryder sig om at gå ud, efter hun er blevet mor. Amalie med sin mor. Her ses realitydeltageren med en af sine andre veninder, Camilla Dalsgaard, der selv fik et barn i oktober. Camilla Dalsgaard er kendt for sin medvirken i "Familie fra Holtewood", hvor man følger hendes to forældre, der også er kendte.

Klik dig gennem galleriet og bliv klogere på den tidligere realitystjerne, Amalie Szigethy.

De er der gennem tykt og tyndt. Veninder er guld værd, og de bærer ofte på en masse minder om ens fortid.

Det kan man i hvert fald sige om Amalie Szigethys bedste veninde Caroline Duckert.
I et nyt indlæg på Amalie Szigethy blog tager Caroline Duckert nemlig læserne en tur gennem hendes fortid med kendis-veninden.

En fortid, der ikke altid byder på gode minder:

- Indeni RASER jeg, skriver Caroline Duckert blandt andet, da hun beskriver, hvordan det var at være veninde med Amalie Szigethy, dengang Amalie deltog i Paradise Hotel.

Like MX Kendte på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte og det kulørte.

Caroline Duckert blev nemlig opsøgt af flere, der ville høre, om hendes veninde var så dum, som hun lod til at være i programmet.

De fleste, som læser bloggen her, har højest sandsynligt set “Paradise Hotel” eller i hvert fald fået et indtryk af Amalie gennem dette program. En naiv ung pige, som i jagten på kærlighed og kendislivet desværre blev udstillet på en, hvad jeg vil kalde det, skrækkelig måde.
Det skriver Caroline Duckert på Amalie Szigethys blog.

Amalie: Jeg skulle aldrig have sagt ja til 'Amalies Baby'
Amalie: Jeg skulle aldrig have sagt ja til 'Amalies Baby'

Veninden forklarer i blogindlægget, hvor meget hun holder af Amalie, og hvor forkert et billede programmet skabte af den unge realitystjerne.

- Paradise hotel er det program, som har gavnet, såvel som såret hende mest, skriver Caroline Duckert.

Amalie stopper med reality-tv: Det vil hun lave i stedet
Amalie stopper med reality-tv: Det vil hun lave i stedet

Amalie Szigethy

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor fik jeg barn med Mikkel - i stedet for Peter Birch

LÆS OGSÅ: Amalie søger sæddonor: Så mange børn vil hun have inden brystoperation

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx