15/03-18 18:36

Lykkelige 'De unge mødre'-Nicki afslører: Jeg har fået en kæresteLykkelige 'De unge mødre'-Nicki afslører: Jeg har fået en kæreste

De har faktisk været sammen lidt tid

storybild

Foto: Privat

Amors pil har ramt den unge far, der har fundet kærligheden.

Kærligheden tilsmiler igen Nicki Feldt, som vi lærte at kende i 'De unge mødre', hvor han medvirkede sammen med ekskæresten Line og sønnen Lucas. Den unge far har nemlig fået sig en kæreste, som han faktisk har været sammen med et stykke tid. Det afslører han over for Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Husker du Nicki og Lucas fra 'De unge mødre'? Sådan går det i dag

Nicki vil dog ikke ud med, hvor lang tid de har været kærester, men den heldige kvinde hedder Michelle, er 24 år og studerende. Parret mødte hinanden på nettet, og Nicki er glad for, at han igen har en at dele hverdagen med.

»Det er da skønt at have en kæreste igen og have en at lave en masse skønne ting med,« lyder det fra den forelskede 'De unge mødre'-deltager, der godt ved, hvorfor han faldt for kæresten.

»Hun er utrolig sød og hjælpsom, og hun tænker på en. Og så kan man jo bare mærke, at hun har en ægte kærlighed til mig. Hun er flot, og hun har smukke øjne og en god røv. Alt i alt har hun en fantastisk personlighed,« slår Nicki fast.

SE BILLEDET: Natascha Linea er blevet skaldet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Nicki og Line gå fra hinanden i 'De unge mødre':

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-søn hentet af ambulance

Er flyttet tættere på hinanden

Michelle er oprindeligt fra Sjælland, men efter hun har mødt Nicki, er hun rykket tættere på ham. De deler dog ikke adresse endnu.

»Hun er flyttet til Silkeborg for at prøve noget nyt – og måske også lidt på grund af mig. Men vi bor ikke sammen. Jeg er ikke helt klar til sådan noget endnu,« fortæller Nicki.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Nicki klar med ny sang: Det er en helt anden stil

Kæresten har selv en datter på fem år, og hun har allerede mødt Nickis søn, Lucas, med stor succes. Og hvis alt går vel, så får de også en fælles familie i fremtiden.

»Jeg tænker da, at godt hun vil have flere børn en dag. Jeg vil også gerne have flere, hvis tiden og alt passer ind. Men det bliver ikke lige nu,« siger han.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min mor er ikke udviklingshæmmet, men …

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pølsebrød tilbagekaldes - risiko for...
bt.dk
'Diva'-Rikke afslører: Det skete der...
bt.dk
Lastbilchauffør død efter fald
bt.dk
Esben Lunde åbner op for at indhegne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx