Af - 29/05-15 17:57

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Rap fyr i L.A.' ud i dagGALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Rap fyr i L.A.' ud i dag

Det var i denne serie, at Will Smith fik sit store gennembrud. Se, hvordan hele familien fra Bel-Air ser ud i dag.

Bildstrecke im Grossformat »
I 1990 flyttede den rappe fyr til L.A. for at bo hos sin rige familie. Det var Will Smith, som spillede en fiktiv version af sig selv. På engelsk hedder serien 'The Fresh Prince of Bel-Air'. Den kørte i seks sæsoner fra 1990-1996 og var med til at gøre Will Smith til en verdensstjerne. Will Smith spillede en fiktiv version af sig selv med samme navn i serien. Sådan så han ud som den rappe fyr i starten af 90'erne, hvor han var i starten af 20'erne. I dag er den 46-årige Will Smith en kæmpe Hollywood-stjerne, som ikke behøver nærmere introduktion. Her er et lille bevis på, hvor stor serien blev. Her er Will Smith sammen med USA's tidligere præsident Bill Clinton i 1993. Alfonso spillede Will Smiths fætter Carlton. I dag er han 43 år. Han har bl.a. vundet den amerikanske udgave af 'Vild med Dans' sidste år. I en af episoderne gengav han sin meget kendte dans fra tv-serien. Du kan se den nede i artiklen. Phillip Banks er Wills onkel i serien. Klik videre, hvis du er klar til en sørgelig nyhed. Sådan så James Avery ud i 2011. Desværre døde han i 2013 under en hjerteoperation. Han blev kun 65 år gammel. Nia spillede Wills kæreste i serien. Sådan ser hun ud i dag som 44-årig. Dette er Wills kusine i serien. I dag er hun 48 år gammel. I dag er Joseph 66 år. Moren i familien (og Wills tante) blev i de første tre sæsoner spillet af Janet Hubert. I dag er hun 59 år gammel. Der er flere grunde til, at hun forlod serien efter kun tre sæsoner. Bl.a. har Will Smith udtalt, at der var store uoverensstemmelser mellem de to. Janet har også senere udtalt, at hun aldrig vil genforenes med de andre stjerner. Hun har direkte kaldt Will Smith for et røvhul i 2011. I fjerde sæson overtog Daphne rollen som tante Vivi. I dag er hun 66 år gammel og ser sådan her ud. Ashley Banks er Wills kusine. I dag er Tatyana slet ikke så lille mere. Hun er blevet en voksen kvinde på 36 år. Topmodellen Tyra Banks spillede Wills ekskæreste. Tyra Banks blev som bekendt en meget kendt model senere og har haft stor succes med 'America's Next Top Model', hvor unge piger konkurrerer om at blive den nye it-model i USA. Hun er 41 år i dag. Wills bedste ven og musikpartner i virkeligheden. I dag er han 50 år og ser sådan her ud. Han bliver født i slutningen af tredje sæson. Et par sæsoner senere er han vokset ret meget. Ross spiller ham i sæson fem og seks. I dag er Ross 26 år og har ikke arbejdet synderlig meget med skuespil siden.

Will Smith har ikke altid været en kæmpe actionhelt, der redder verden fra diverse katastrofer. Engang var han en ung mand med problemer, der blev sendt hjem til sin rige familie i Bel-Air.

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Titanic' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Titanic' ud i dag

Det var selvfølgelig i serien 'Rap fyr i L.A.' ('The Fresh Prince of Bel-Air' på engelsk), som kørte i seks sæsoner fra 1990 til 1996. I alt blev det til 148 episoder af den populære serie. I dag bliver den stadig vist på dansk tv, ligesom man kan se hele showet på Netflix

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Beverly Hills' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Beverly Hills' ud i dag

Se serie-introen til serien her, hvor Will Smith rapper om, hvorfor han bliver sendt til sin familie i Bel-Air.

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Venner' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Venner' ud i dag

Hvis du har set serien, så kan du også huske den legendariske Carlton-dans. Sidste år fik den en revival, fordi skuespilleren Alfonso Ribeiro var med i den amerikanske version af 'Vild med Dans'. Se klippet her:

Hvis du vil have mere underholdning og flere nyheder om kendisserne, så like os på Facebook med det samme:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
Eriksen og rygterne om Real Madrid og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx