Af - 29/10-14 15:31; Opdateret: 21/04-16 15:33

'Popstars'-stjerne idømt fem måneders fængsel og betinget udvisning'Popstars'-stjerne idømt fem måneders fængsel og betinget udvisning

Den unge 'Popstars'-stjerne Alaa Gharati valgte at modtage dommen.

storybild

Alaa Gharati er blandt de tre finalister i 'Popstars'. (Billede: Screenshot/kanal 5)

'Popstars'-finalisten Alaa Gharati, der blev kendt som den hjemløse, der fik Medina til at græde, blev onsdag idømt fem måneders ubetinget fængsel og to års betinget udvisning af Retten i Esbjerg.

Alaa Gharati blev dømt for otte forhold, der inkluderede indbrud, overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, tyveri og besiddelse af euforiserende stoffer. Da metroxpress fanger Alaa Gharati umiddelbart efter dommen, forsøger han ikke at bortforklare, hvad han har gjort.

- Det sejlede rigtig meget for mig på det tidspunkt. Jeg var en idiot, der følte mig dårligt behandlet af systemet. Jeg var smidt på gaden, jeg havde ingen penge, jeg var vred, bitter og ked af det. Det fik mig til at gøre nogle ting, som jeg ikke burde have gjort, siger Alaa Gharati til metroxpress.

TV: Se de tre 'Popstars'-finalister
TV: Se de tre 'Popstars'-finalister

Hjemløse Alaa der fik tårerne frem hos Medina: Danskerne sender mig poser med tøj
Hjemløse Alaa der fik tårerne frem hos Medina: Danskerne sender mig poser med tøj

'Popstars'-finalisten har erkendt sig skyldig i forholdene og håber nu, at han kan få lov at afsone dommen med en fodlænke. Det vil nemlig betyde, at han kan passe sin skole.

- Det er ikke, fordi jeg går og laver kriminalitet til hverdag. Jeg er ikke en skidt fyr, der går rundt og generer andre mennesker. Jeg traf en forkert beslutning. Nu vil jeg bare gerne videre med mit liv, siger Alaa Gharati.

Hos anklagemyndigheden er man tilfreds med dommen.

- Jeg havde påstået mellem fem og seks måneders ubetinget fængsel, så jeg var godt tilfreds med, at dommen passede med min påstand. Jeg havde også bedt om en betinget udvisning med en prøvetid på to år, og det fik han også, siger Tanja Fogt.

Rørende video: Her får hjemløs sanger Medina til at græde
Rørende video: Her får hjemløs sanger Medina til at græde

Den betingede udvisning af Danmark betyder dog ikke, at Alaa Gharati skal pakke kufferten og forlade landet.

- Man kan godt få flere betingede udvisninger. Kriminalitetens karakter og tilknytningen til Danmark har rigtig meget at sige, siger Tanja Fogt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Morten bruger 5.700 kroner for meget...
bt.dk
Direktør talte over sig og blev...
bt.dk
Chokfyring i Superligaen: Fyrer...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx