Af - 08/10-14 09:44; Opdateret: 08/10-14 10:21

Kendt tv-vært kæmpede med forfærdelig lidelse i 17 årKendt tv-vært kæmpede med forfærdelig lidelse i 17 år

Kendt tv-vært fortæller nu i bog, at hun har lidt af bulimi i 17 år og har spist 20.000 kalorier om dagen for så at kaste det hele op igen.

storybild

(Billede: Polfoto)

Anja Fonseca deler nu ud af en stor hemmelighed. I en ny bog fortæller hun nu, hvordan hun har lidt af bulimi i 17 år.

- Jeg er godt gammeldags nervøs! For allerede i morgen kommer de første reaktioner og mit indre veksler mellem rendyrket panik og en sjat pyt (det prøver jeg i hvertfald at sige til mig selv).
Det har ikke været et nemt valg at stå frem. Men jeg har valgt at dele ud til alle. Dele ud af alt det som jeg allerhelst vil glemme, skriver Fonseca på sin Facebook-profil.

I de sidste to år har vejrværten ikke brækket sig frivilligt. Og det kun fordi hendes gode ven og nu eks-kæreste Morten Brask sammen med en psykiater fik Anja Fonseca til at arbejde med sig selv og sætte en stopper for spiseforstyrrelsen, skriver eb.dk.

- Jeg gør det fordi, jeg tror og håber at min beretning kan hjælpe med at aftabuisere min lidelse og i heldigste fald ligefrem hjælpe andre både dem som selv er ramt eller deres pårørende. Jeg gør det fordi jeg selv har en datter, som jeg gerne vil vise den ”rigtige” vej – inspirere til at være ærlig og åben. Inspirere til IKKE at gemme sig bag en facade, forklarer Anja Fonseca på sin Facebook-profil.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Dansk tennis-komet tager kæmpe-skalp
bt.dk
Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx