Af Silla Bakalus - 08/10-17 17:57

Burhan G om drama efter affære med Sarah Zobel: Det var virkelig hårdtBurhan G om drama efter affære med Sarah Zobel: Det var virkelig hårdt

Det gik ikke stille for sig, da sangeren Burhan G i 2012 blev forelsket i den dengang gifte Sarah Zobel.

storybild

Burhan G  ved en koncert i 2014. (Billede: Morten Stricker)

34-årige Burhan G er ellers kendt for kun sjældent at fortælle om sit privatliv, men i søndagens afsnit åbner han lidt op, da en af deltagerne synger hans store hit 'Din for evigt'. Det fortæller sangeren nu i aftenens afsnit af tv2-Programmet 'Toppen af Poppen'.

Sangen blev nemlig skrevet til Sarah Zobel, fortæller Burhan G, der bliver rørt til tårer, når han hører sit hit blive sunget.

Og det er der en særlig grund til. Tiden, hvor han blev forelsket i den ni år ældre Sarah Zobel, var nemlig alt andet end let.

Da amors pil ramte parret, var Sarah Zobel nemlig stadig gift på 13. år med sin daværende mand, balletdanseren Alexander Kølpin, med hvem hun har sønnen Vincent og datteren Roberta. Den nyopståede forelskelse førte til en skilsmisse mellem de to – og den var ikke let, fortæller Burhan G.

»Den sang var ligesom sådan et.. sådan et skrig om hjælp. Der var rigtig meget ballade om den situation. Når der er sådan noget som skilsmisse og børn involveret,« siger sangeren og fortæller, at han følte sig som en del af en film 'man ikke ville være med i'.

»Det var virkelig hårdt,« tilføjer han.

Både Sarah Zobel og Alexander Kølpin har også tidligere fortalt om den hårde skilsmisse.

Sarah Zobel, der er datter af den kendte erhvervsmand Peter Zobel, der døde i september, fortalte i 2016 til BT, hvordan hele hendes liv blev vendt på hovedet ved skilsmissen.

»Det er dybt egoistisk at splitte en familie ad. Men jeg tror, at man nogle gange møder et menneske, man skal møde på et givent tidspunkt, kald det skæbne, eller hvad du vil. Det kan godt være, han eller hun kommer ind i ens liv på en lidt uheldig måde, men du er nødt til at have tillid til skæbnen. Vi vil gerne kontrollere alting, men nogle gange kaster livet brikkerne op i luften, når vi synes, vi har allermest kontrol over det. Vi kan ikke kontrollere alting,« sagde Sarah Zobel, der i 2015 i en alder af 41 år sammen med Burhan G blev forælder til sønnen Dallas, der er Burhan G's første barn.

På sin Instagram-profil har Sarah Zobel lagt flere billeder ud af sig selv med sønnen Dallas.

Jeg ku spise dig #trætbaby #vuggestue #godnat #dallaszg

Et opslag delt af Sarah Zobel (@sarah_zobel9) den

Også Alexander Kølpin har haft en svær tid i forbindelse med skilsmissen. Balletdanseren fik nemlig et nervesammenbrud, da han fik at vide, at hans hustru havde haft en affære. Det fortalte han til Berlingske i 2015:

»Det sociale var det værste. Jeg kunne ikke holde ud at være sammen med andre mennesker. Jeg brugte al min energi på at holde sammen på mine børn og mig selv. Jeg har aldrig været så ked af det«, fortalte Kølpin, der dog efterfølgende atter fandt kærligheden igen med Otilia van Pold.

Du kan se aftenens afsnit af 'Toppen af Poppen' på TV2 klokken 20.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Liverpools skurk dagen derpå: 'Jeg...
bt.dk
Efter 19 år i uvished: Nu har...
bt.dk
Gitte brugte to timer på at køre 200...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx