Af - 20/09-13 07:00

Rockstjerne: Det mest punkede, jeg nogensinde har gjortRockstjerne: Det mest punkede, jeg nogensinde har gjort

Rockmusiker, TV-vært og drengerøv Mattias Hundebøll overraskede først og fremmest sig selv, da han sagde ja til 'Vild med dans'.

storybild

Mattias Hundebøll og Mie Moltke i en vals. (Billede: Polfoto)

Mattias Hundebøll er indbegrebet af rock 'n' roll, når han står på scenen som forsanger i bandet 'Rock Hard Power Spray' eller er vært på MTV. Derfor havde han heller ikke selv set sin medvirken i 'Vild med dans' komme.

- I 'Rock Hard Power Spray' forsøger vi at gøre det, folk ikke forventer. Hvis der er noget, folk ikke forventer, er det at se mig i 'Vild Med Dans'. Det er det mest punkede, jeg nogensinde har gjort, siger Mattias Hundebøll.

Det tog Mattias Hundebøll omkring en time til at sige ja til at medvirke, og han har fået Mie Moltke, der deltager i 'Vild med dans' for ottende gang, som dansepartner.

- Det var skræmmende at begynde at danse. Jeg anede ikke, hvad jeg skulle, når jeg for eksempel fik at vide, at jeg skulle dreje i hoften. Men alligevel bliver det ved med at være sjovt at træne, og jeg kan mærke, jeg både er fyldt med skræk og lykke, siger han.

At indtage et dansegulv har ikke tidligere været noget rockstjernen har gjort tidligere. Han var nemlig overbevist om, at han ikke kunne danse.

- Jeg har altid været idioten der sad i baren og drak i stedet for at danse, siger Mattias Hundebøll.

Ifølge Mattias Hundebøll er der ikke langt fra at være musiker til at være danser.

- I både musik og dans er det de store følelser, man skal udtrykke og begge steder er det en kæmpe udfordring, når følelsen skal ramme bredt, fortæller han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Princess Natascha afslører sin...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
Ti kvinder anklager McDonald's for...
bt.dk
Gunnvør om uvenskaber i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx