Af - 23/09-15 19:52

Cara Delevingne går AMOK på Twitter: Se hvem hendes vrede nu er rettet modCara Delevingne går AMOK på Twitter: Se hvem hendes vrede nu er rettet mod

Der er et helt bestemt erhverv, Cara Delevingne ikke bryder sig om.

Bildstrecke im Grossformat »

18 vrede tweets på en halv time blev det tirsdag til fra Cara Delevingnes side. Hun bryder sig nemlig ikke om de mange paparazzi-fotografer, som hele tiden følger efter hende.

Game of Thrones-skuespiller kritiserer 'uprofessionel' Cara Delevingne
Game of Thrones-skuespiller kritiserer 'uprofessionel' Cara Delevingne

Hun er netop nu en tur i Milano, men erklærer, at turen er ved at blive ødelagt af de mange fotografer. Derfor gik hun altså i krig mod dem via tasterne, hvor hun fik sluppet sin vrede løs.

DU KAN SE ALLE HENDES VREDE TWEETS I GALLERIET ØVERST

Den 23-årige stjerne skriver blandt andet, at hun mener, at fotografernes opførsel bliver værre og værre. De får hende til at føle sig som et 'dyr i zoologisk have'.

Game of Thrones-stjerne undskylder til Delevingne: De fejlciterede mig
Game of Thrones-stjerne undskylder til Delevingne: De fejlciterede mig

Hun skriver videre, at hun - en dag når hun har god tid - vil finde ud af, hvor de alle sammen bor, og derefter camperer ude foran deres hjem bevæbnet med kameraer.

Desuden undskylder hun de mange vrede tweets, men understreger, at hvis hun ikke kommer ud med alle sine frustrationer, så ville det hele nok ende med vold fra hendes side.

TV: Vært til Cara Delevingne: - Måske skulle du tage en lur
TV: Vært til Cara Delevingne: - Måske skulle du tage en lur

I sine sidste tweets fortæller hun dog, at hun er nødt til at grine af det hele, fordi det er en skør verden, vi lever i.

Det er ikke første gang, at Cara Delevingne viser sin uvilje mod medierne. Tidligere på året var hun også en del af et meget akavet interview med en amerikansk tv-station.

Den episode kan du læse og se mere til lige her.

Du kan se et interview, metroxpress lavede med Cara Delevingne lige her:


LÆS OGSÅ: TV: Cara Delevingne afslører 'hemmeligheden' om sine øjenbryn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx