Af - 05/11-15 13:27

Tre måneder efter skilsmissen: Her er Gwen Stefanis nye kendte kæresteTre måneder efter skilsmissen: Her er Gwen Stefanis nye kendte kæreste

Der er opstået sød musik mellem Stefani og hendes kollega.

Bildstrecke im Grossformat »

I august meddelte Gwen Stefani og Gavin Rossdale, at de skulle skilles efter næsten 20 år sammen. Nu er Gwen Stefani kommet videre fra forholdet. Hun dater nemlig sin kollega Blake Shelton.

Blake Shelton er ligesom Gwen Stefani dommer i sangkonkurrencen 'Voice'. I USA er han en yderst kendt countrysanger, selv om hans navn måske ikke ringer de store klokker herhjemme.

Don't speak: Hollywoods sikre par skal skilles
Don't speak: Hollywoods sikre par skal skilles

Rygterne om de to blussede op, efter der var taget billeder af dem, hvor de stod meget tæt op ad hinanden. Nu fortæller en kilde til People, at det er sandt.

- Blake og Gwen er begyndt at date. De har støttet hinanden igennem en svær tid, og de er meget glade sammen, siger kilden til magasinet.

TV: Dommerne taber kæben over hans version af 'Chandelier'
TV: Dommerne taber kæben over hans version af 'Chandelier'

Onsdag aften fortalte parret også selv, at de dater. Gwen Stefani var med Blake Shelton i Nashville, USA, hvor han skulle optræde til Country Music Association Awards.

Ligesom Gwen Stefani er Blake Shelton også blevet skilt tidligere på året, helt præcist i juli. Han var gift med den amerikanske countrysangerinde Miranda Lambert.

LÆS OGSÅ: Denne smækre Hollywood-stjerne skal skilles

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Ny bekymring for Hareide: Endnu en...
bt.dk
Så du detaljen ved Pione Sistos...
bt.dk
Voldsmand fra tog efterlyses: Har du...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx