Af Caroline Kristensen - 06/05-18 19:42

Medie: Skuespiller skilt efter blot seks måneders ægteskabMedie: Skuespiller skilt efter blot seks måneders ægteskab

Nu bryder han stilheden omkring bruddet.

storybild

Skuespiller Colton Haynes er angiveligt blevet skilt efter blot 6 måneders ægteskab (Billede: ROBYN BECK)

Teen Wolf skuespilleren Colton Haynes er angiveligt blevet skilt efter et ganske kort ægteskab på seks måneder.

Da skuespilleren Colton Haynes giftede sig med blomsterdesigneren Jeff Leatham i oktober 2017, var gæstelisten tætpakket med kendisser, og det var ingen mindre end Kris Jenner, der viede de to turtelduer. Men noget tyder på, at deres kærlighed ikke kunne klare mosten, for seks måneder efter deres overdådige bryllup har Colton Haynes slettet alle spor af deres ganske korte ægteskab online.

Det skriver Entertainment Tonight.

På Colton Haynes Instagram er der ikke længere nogle billeder af Jeff Leatham, og Haynes har endda fjernet sin mands efternavn fra alle sine profiler på sociale medier.

Selvom de ikke officielt har bekræftet bruddet, har ingen har af dem på nogen måde benægtet den formodede skilsmisse. Colton Haynes valgte derimod at dele sangen 'Man it Sucks' på Twitter, der handler om en partner, der er utro.

Det har fået mange til at tro, at parret er gået fra hinanden, fordi Jeff Leatham var utro.

Så efter ikke at have kommenteret på spørgsmål omkring den formodede skilsmisse, valgte Colton Haynes alligevel at forsvare sin mand - eller muligvis eksmand.

»Jeff ville aldrig være utro. Han er en fantastisk person. Vær ikke for ond ved ham. Den sang, jeg skrev, var omkring et tidligere ægteskab,« skriver Colton Haynes på Twitter.

Selvom noget kunne tyde på, at romancen mellem de to ikke er, hvad den har været, så har deres forhold været noget af et eventyr. Offentligheden fik først et indblik i deres forhold, da de i februar 2017 delte et billede af de to, der krammer i en hjerteformet rosenkrans. Ganske få dage senere bekræftede de begge, at de var lykkelige sammen.

Men nu - lidt over et år efter - kan eventyret være ovre. Der er hvertfald ikke ren kærlighed mellem de to kendisser for tiden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er det nye portræt af kronprins...
bt.dk
Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Superliga-bejlerne tager første stik!...
bt.dk
Dansk milliardærfamilie med nære...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx