Af - 03/06-17 15:05; Opdateret: 03/06-17 18:36

Rihanna forsøgte at genere basketstjerne: Her får hun det ondeste blikRihanna forsøgte at genere basketstjerne: Her får hun det ondeste blik

Men sport er følelser, og det er ikke altid, man kan styre dem velvidende, at hele verden holder øje med én.

storybild

(Billede: Kyle Terada)

Når superstjerner som Rihanna er til sportsarrangementer, er der naturligvis et større fokus på dem end andre fans.

Om Rihanna var bevidst om det faktum eller ej natten til lørdag, er ikke til at sige endnu, men ikke desto mindre er det hende, alle taler om efter den første finalekamp i NBA mellem Golden State Warriors og Cleveland Cavaliers, som Golden State Warriors i øvrigt vandt med 113-91.

Folk raser over Rihannas nyeste Instagram-billeder: - Jeg har mistet al respekt for dig
Folk raser over Rihannas nyeste Instagram-billeder: - Jeg har mistet al respekt for dig

Det var samtidig kampen mellem de to superstjerner Kevin Durant og LeBron James. Rihanna er stor fan af sidstnævnte, og det lagde hun ikke skjul på fra sin plads tæt på banen, og det giver hende nu store problemer med Kevin Durant.

For selv om Rihanna undervejs forsøgte at distrahere Kevin Durant og udbrød 'Brick' (mursten, og i basketsprog et ord for bolden, der ikke går i nettet ved straffekast, red.), vandt han 'den interne duel' med 38 point mod LeBron James' 28, og Kevin Durant kunne da heller ikke dy sig for at nedstirre Rihanna efter en trepointsscoring. Det skriver blandt andre CBS, og man kan det i klippet herunder.


Efter kampen afviste Durant dog, at han lod sig påvirke af Rihanna.

»Virkelig? Det kan jeg slet ikke huske,« lød det fra Durant, da han blev dobbeltinterviewet med Stephen Curry, der godt vidste, at medierne havde et andet fokus end kampens resultat.

»Den fælde skal du ikke falde i,« lød det fra Stephen Curry, der tilsyneladende havde held med at stoppe Durant i at sige noget grimt om en af de mest populære sangerinder i USA.

LISTE: Her er de 10 bedste sange at dyrke sex til
LISTE: Her er de 10 bedste sange at dyrke sex til

»Yeah, den går jeg ikke med på. Jeg er cool. Hav det sjovt med den historie.«

Kevin Durant blev på Twitter i 2011 spurgt om, hvilken kvinde han helst ville giftes med, og svaret var...


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx