Af - 22/05-15 11:39

TIDSLINJE: René Dif har fundet meningen med livetTIDSLINJE: René Dif har fundet meningen med livet

René Dif skal være kok. Endelig har han fundet meningen med livet, siger han. Se tidslinjen over hans mangfoldige karriere her.

Bildstrecke im Grossformat »
Får sit gennembrud i popgruppen Aqua. - Jeg er ydmyg og utrolig stolt over, at jeg er blevet hørt, set, købt og rørt af millioner af mennesker verden over og fortsat bliver det, siger Dif. 6 stjerner Springer ud som soloartist. Først under eget navn, senere som Ferrish Key. - Jeg oplevede meget modstand i min solokarriere, så jeg besluttede mig for at teste den danske jantelov. Den findes i høj grad, for da jeg skiftede kunstnernavn gik det meget bedre. 1 stjerne som René Dif, 5 stjerner som Ferrish Key Udgiver selvbiografien Popdreng 5 stjerner Skuespiller i Den Gode Strømer og Inkasso - Det er den bedste selvudvikling og mærkbare oplevelse,j eg har været i gennem og ville gøre det igen anytime, siger Dif. 6 stjerner Åbner sin egen restaurant og bar i København med navnet Oil. Den gik konkurs i 2008. - Jeg lavede en restaurant med de forkerte mennesker, som ikke havde den kompetence, der skulle til. 2 stjerner Vinder AllStars på TV2 som korleder for et bornholmsk kor. - Jeg er stolt over at sætte Bornholm på landkortet. 6 stjerner Får en 6. plads i Vild med Dans. 4 stjerner. Vinder over Stig Tøfting i en velgørenheds-boksekamp - Jeg er stolt over min egen sportslige indsats. Det kræver et vist fokus og en vis støbning at gå op i en boksering, siger Dif. 6 stjerner Udgiver sin egen snack-serie. René Chip med René Dip er født. - Det er et livslangt ønske at lave mine egne snacks og udvikle dem selv. 6 stjerner Danner sin egen pigegruppe World of Girls, der var med i Melodi Grand Prix i år. Gruppen er gået i opløsning i denne måned. - Jeg er stolt af at have prøvet det umulige i de flestes øjne, siger Dif. 4 stjerner Vinder Masterchef – Mig og min kok på TV3 og starter sit eget kokke-firma Masterchefen. 6 stjerner

René Dif har skrottet musikken. Nu er det maden, der får hans fulde opmærksomhed.

Efter Dif tidligere på måneden vandt ‘Masterchef - Mig og min kok’ på TV3 har han nemlig startet sit eget kokke-firma, som meget passende hedder ‘Masterchefen’.

GUIDE: Tilbagelænet selvforkælelse lige rundt om hjørnet
GUIDE: Tilbagelænet selvforkælelse lige rundt om hjørnet

- Endelig fandt jeg meningen med livet, siger Aqua-stjernen.

Han har altid været interesseret i mad, også da han som popstjerne rejste verdenen rundt, og nu bliver det hans fuldstidbeskæftigelse. Du kan leje ham til kokkekurser, og så kan du få ham til at lave maden til dine selskaber.

TV: Se René Dif  i absurd penis-'South Park'-afsnit
TV: Se René Dif i absurd penis-'South Park'-afsnit

- Jeg kan udtrykke mig på en anden kunstnerisk måde, og jeg ligestiller kærlighed med at lave mad, siger Dif.

Selv om Diffen nu har fundet sin hylde i livet, har han været en tur rundt i sin karriere.

Så meget skal australierne betale for at møde Aqua
Så meget skal australierne betale for at møde Aqua

Vi har bedt ham om at give sine tidligere karrierevalg stjerner fra 1-6. Klik igennem galleriet øverst for at se Dif-linjen og hans bedømmelser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Luk ikke op for...
bt.dk
Efter omdiskuteret mål: Nu kan det få...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx