Af - 08/09-16 09:49

Kendt forfatter springer ud: Har fundet sammen med døende venindeKendt forfatter springer ud: Har fundet sammen med døende veninde

Elizabeth Gilbert blev verdenskendt, da hun skrev romanen 'Eat, Pray, Love', der senere blev filmatiseret. Nu tør det siges, at forfatteren har fået nyt stof til endnu en bestseller.

storybild

(Billede: Elizabeth Gilbert)

Døden - eller udsigt til døden - fjerner alt, der ikke er virkeligt, og i dette rum af skarphed og total virkelighed blev jeg konfronteret med denne sandhed: Jeg ikke bare elsker Rayya; Jeg er forelsket i Rayya.

Forfatteren Elizabeth Gilbert overraskede alle, da hun onsdag aften afslørede på Facebook, at hun har fundet sammen med sin bedste veninde gennem 15 år, Rayya Elias.

Det er bare to måneder siden, at Gilbert kunne meddele, at hun og ægtemanden siden 2007, Jose Nunes, var gået hvert til sit.

Den amerikanske skuespiller Gene Wilder er død
Den amerikanske skuespiller Gene Wilder er død

Revykongen John Martinus er død
Revykongen John Martinus er død

I sit opslag beskriver forfatteren om et udmattende forløb, der startede med Rayya Elias pludselige dødsdom, hvorefter skilsmissen med den 17 år ældre husbond fulgte, da Gilbert opdagede, at følelserne for den kræftramte veninde ikke blot var venskabelige.

Så. Det er her, vi står: Rayya og jeg er sammen. Jeg elsker hende, og hun elsker mig. Jeg går gennem denne kræftrejse med hende. Ikke kun som hendes ven, men som hendes partner. Jeg er præcis, hvor jeg skal være - det eneste sted jeg kan være.

Efterfølgende har Gilbert og Elias været ude og takke for den hjertevarme modtagelse af nyheden:


Forfatteren Vagn Lundbye er død 82 år gammel
Forfatteren Vagn Lundbye er død 82 år gammel

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx