Af - 21/08-16 15:27

Så vanvittig sjov var verdens sjoveste mand lørdag aften i KøbenhavnSå vanvittig sjov var verdens sjoveste mand lørdag aften i København

Standup-komikeren Louis C.K. imponerede publikum og anmeldere, da han lørdag aften for første gang optrådte i Danmark i et udsolgt Forum i København. Her kan du læse, hvad du gik glip af.

storybild

Spørger du svigermor i Holstebro, har hun sikkert aldrig hørt om Louis C.K..

Men selvom den 48-årige amerikanske standup-komiker ikke har global folketække som Eddie Murphy, Jerry Seinfeld og Jim Carrey betragtes han af kendere som verdens sjoveste mand.

Anmelder: Anders Matthesen har ikke udviklet sig i 10 år
Anmelder: Anders Matthesen har ikke udviklet sig i 10 år

Med andre ord: Louis C.K. er manden alle danske komikere ser op til, og lørdag aften gav han en et udsolgt show i Forum i København.

Metroxpress har spurgt et par af gæsterne, om Louis C.K. levede op til sit ry:

Anders Stegger, radiovært P3

- Jeg blev far for tre dage siden, men var nødt til at tage ind og se ham. Jeg græd af grin, fra jeg satte mig i stolen, til jeg gik og kan ikke gengive en eneste af hans jokes, fordi han tog mig med ind i en boble af vanvid, som man ikke kan genskabe overfor andre. Han er humorens Usain Bolt.

Emil Thorup, arkitekt

- Det var fuldstændig fantastisk. Ubetinget det bedste comedy jeg nogensinde har set. 1,5 time topintelligent humor og skarpe betragtninger. Han er genial.

Galleri: Verdens største lebbefest er netop forbi - og det var vildt
Galleri: Verdens største lebbefest er netop forbi - og det var vildt

Geo, standup-komiker

- Jeg synes, det var formidabelt som forventet. Dog ærgerligt at han optrådte så stort et sted. Når publikumsantallet overstiger 2.000, bliver det altid for upersonligt.

Frederik Gottlieb, vært Serieland på TV2 Play

Frederik Gottlieb (t.h.) sammen med sin makker Kasper Lundberg fra 'Serieland'

- Jeg er i næsegrus beundring over måden, hvorpå Louis formår at repræsentere den gennemsnitlige amerikaners depressive virkelighed med mere vit og intellekt end nogen anden offentlig røst lige nu. Man bemærker knap nok hvor filosofisk funderet og teknisk godt, det hele er sat sammen, når man spuler fadøl ud af næsen af grin.

Drop Netflix og op af sengen: Nu skal du have det sjovt, mens du har det dårligt
Drop Netflix og op af sengen: Nu skal du have det sjovt, mens du har det dårligt

LÆS OGSÅ: Drop Netflix og op af sengen: Nu skal du have det sjovt, mens du har det dårligt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx