Af Nadia Guldbæk Welch - 13/04-18 15:50

Khloé Kardashian er blevet mor: Nu afslører Kim personlige detaljer om fødslenKhloé Kardashian er blevet mor: Nu afslører Kim personlige detaljer om fødslen

Khloé Kardashian blev torsdag mor til en lille pige, og nu afslører hendes søster Kim lidt om, hvordan fødslen forløb.

storybild

Kim Kardashian (tv.) og Khloe Kardashian (th.) (Billede: ANGELA WEISS)

Det gør hun i et opslag på sin Twitter-profil, hvoraf det fremgår, at Kim Kardashian var med på fødestuen.

'Khloe, jeg er så glad på dine vegne. Din lille pige er så smuk. Du er så stærk, og du fik det (fødslen, red.) til at se så let ud. Jeg kan ikke vente med at se vores to små piger vokse op sammen som bedste veninder, ligesom vi er,' skriver Kim Kardashian, der selv blev mor i januar til datteren Chicago.

Og Kim afslører desuden, at hun gav en hjælpende hånd under fødslen.

'Jeg er glad for, jeg kunne være der og holde dit ben, mens du pressede, så jeg kunne gengælde tjenesten,' skriver 37-årige Kim Kardashian.

Mens Kim Kardashian har tre børn med sin mand, rapperen Kanye West, er den lille nyfødte Khloé Kardashians første barn, som hun har fået sammen med basketballspilleren Tristan Thompson.

Han har i forvejen en søn fra et tidligere forhold.

På trods af fødslen af den lille ny er det dog ikke kun lutter glade dage for parret, der i efteråret 2016 bekræftede, at de var kærester.

For de seneste par dage er der kommet flere historier frem, der indikerer, at Tristan Thompson flere gange har været utro.

For blot få dage siden blev den 27-årige basketball-spiller set med en anden pige, som han angiveligt skulle have tilbragt natten med. Tidligere er han også blevet taget i at hygge sig lidt for meget i byen.

En overvågningsvideo fra en klub har nemlig vist, hvordan han kyssede med to forskellige piger.

Mens den lille ny, der er kommet til verden, er 33-årige Khloé Kardashians første barn, har Tristan Thompson en søn fra et tidligere forhold.

Og der har i den grad været baby-boom i Kardashian-klanen i 2018. I januar fik Kim Kardashian datteren Chicago, og i februar afslørede Kylie Jenner, at hun var blevet mor til en lille pige, der har fået navnet Stormi Webster.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Stor fødevarekontrol afslører massiv...
bt.dk
Måtte udgå med skrækskade: Her er...
bt.dk
Princess Natascha tordner mod dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx