Af - 21/05-17 08:12; Opdateret: 21/05-17 08:27

Vennen afslører intime detaljer: Derfor blev jeg far til Michael Jacksons børnVennen afslører intime detaljer: Derfor blev jeg far til Michael Jacksons børn

Paris Jackson har ingen kontakt til manden, som hævder, at han er hendes biologiske far.

storybild

Paris Jackson har ingen kontakt til manden, der hævder at være hendes far. (Billede: LUCAS JACKSON)

Briten Mark Lester hævder, han er biologisk far til Michael Jacksons datter, Paris. Nu fortæller han, hvordan han har forsøgt at få kontakt med hende, men at hendes mor har forhindret det.

Det meste ved Michael Jackson var kontroversielt og usædvanligt: Hans stemme. Hans udseende. Hans shows. Men også hans forhold til børn, hans livsstil og hans sygelige optagethed af sundhed påkaldte sig opmærksomhed, da han levede. Selv efter hans død dukker nye detajler om den legendariske sangers mystiske liv frem i offentligheden.

Medie: Poplegendes datter skal være undertøjsmodel
Medie: Poplegendes datter skal være undertøjsmodel

Seneste har manden, der hævder, at han er far til Jacksons mellemste barn, datteren Paris, fortalt, hvordan han leverede sæden, så sangstjernen kunne blive far.

I et interview med britiske Daily Mail fortæller den nu 58-årige Mark Lester om sit mangeårige venskab med den excentriske sanger.

»Jeg hjalp bare en ven. Jeg tror, han havde problemer med selve den fysiske akt i et samleje, og også med en dårlig sædkvalitet.«

Mark Lester, der som barn spillede rollen som Oliver Twist i filmen 'Oliver!', hævder, at Jackson var bange for kvinder.

Den tidligere britiske barnestjerne, Mark Lester, hævder, han er biologisk far til Michael Jacksons datter, Paris.

Selvom Lester blev overrasket, da Jackson fortalte, at han gerne ville have børn, havde han øjensynligt ingen problemer med at hjælpe vennen med den sag, da han først havde sikret sig, at han ikke behøvede at gå i seng med Jacksons kone, Debbie Rowe, som Lester ikke har særlig meget godt at sige om.

Lester hævder også i interviewet med den britiske avis, at Rowe senere har forhindret, at han fik kontakt til Paris.

Følger i fars fodspor: Her er Michael Jacksons søn i dag
Følger i fars fodspor: Her er Michael Jacksons søn i dag

»Jeg prøvede at komme igennem til hende (Paris, red.), og hendes mor bad mig skride,« fortæller Lester.

Det endte - ifølge Mark Lester - med, at sagen blev ordnet i en sædbank.

»Michael sagde, at det ville bliver fuldstændig fortroligt, og jeg vidste, at han havde spurgt andre i sin nærmeste vennekreds - skuespiller Macaulay Culkin, Marlon Brando og Jack Nicholson, Uri Geller, folk fra Harvard med doktorgrader, alle slags,« fortæller Mark Lester, som dog undrer sig over, at Michael Jackson tilsyneladende ikke spurgte nogle sorte mænd.

Hemmeligheden om faderskabet blev først afsløret efter superstjernens død, og Mark Lester indrømmer, at hans egne fire børn i begyndelsen ikke var henrykte over den.

I det hele taget var Mark Lester og Jackson tætte venner. De var blandt gudfædre til hinandens børn.

Chok-melding fra Michael Jacksons datter: - Min far blev myrdet
Chok-melding fra Michael Jacksons datter: - Min far blev myrdet

Så meget desto mere kan det undre, at Lester i dag slet ikke har kontakt til Jacksons efterladte og hans egen biologiske datter. Familierne har ikke set hinanden siden begravelsen.

»Familien (Jacksons, red.) lukkede ned. De hev skodderne for. Under alle omstændigheder, så er Prince (Jacksons ældste søn, red.) og Paris gamle nok til at tage deres egne beslutninger,« siger Mark Lester.

Efter Jacksons død har livet været svært for den nu 19-årige Paris Jackson. Hun har blandt andet forsøgt at tage sit eget liv flere gange.

»Jeg ønsker hende alt det bedste. Hun er klog og et smukt barn, så hvis hun er min datter, er det ikke noget at skamme sig over,« siger Mark Lester.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-boss efter frifindelse:...
bt.dk
Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
Regnskabet offentliggjort: Det bruger...
bt.dk
Danskerne advares mod bilforhandleres...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx