Af - 22/09-15 09:15

Niarn: Tvang sig selv  igennem tv-program på snaps og vodkaNiarn: Tvang sig selv igennem tv-program på snaps og vodka

Niarn beskriver i ny bog sin optræden i TV3's 'Til middag hos' i 2010, som da han nåede bunden tv-mæssigt.

storybild

(Billede: YouTube/TV3)

I sin nye bog 'Mit liv, mine regler', der udkommer på fredag, beskriver Niarn sine op- og nedture som hele Danmarks badboy-rapper.

I 2010 var han så langt ude økonomisk, at han sagde ja til projekter, han egentlig ikke havde lyst til. Et af projekterne var TV3-programmet 'Til middag hos', hvor fire kendte danskere på skift inviterede hinanden hjem til aftensmad.

Niarn: Kørte 'Zulu Djævleræs' med kokain og alkohol i blodet
Niarn: Kørte 'Zulu Djævleræs' med kokain og alkohol i blodet

- Jeg nåede bunden med hensyn til tv-optrædener, da jeg i efteråret 2010 sagde ja til at deltage i 'Til middag hos'. De tilbød en god hyre, og da en af de andre deltagere var MC Einar, brugte jeg det til at retfærdiggøre min deltagelse over for både mig selv og alle andre, fortæller Niarn, der på det tidspunkt samtidig kæmpede med et stigende alkoholmisbrug.

Aftenen før første optagedag tog han på druk og vågnede næste morgen med kæmpe tømmermænd.

- Jeg var et vrag og kunne mærke, at der skulle en del sprut til, før jeg var i stand til at gå ud af døren og gå verden i møde. Jeg begyndte at drikke vodkashots, mens jeg skrev til min kontaktperson på produktionen, at jeg var forsinket. Jeg drak og drak, men følte mig stadig ikke i stand til at stille mig op foran et kamera. Til sidst kunne jeg godt se, at jeg ikke kunne strække den længere, så jeg tog en halv liter cola fra køleskabet, tømte halvdelen ud i vasken og fyldte den op med vodka.

Niarn i ny bog: - TV 2-program gjorde mig afhængig af alkohol
Niarn i ny bog: - TV 2-program gjorde mig afhængig af alkohol

Niarn besluttede sig for at servere grillmad for de tre andre kendte medvirkende, som ud over MC Einar var sangerinderne Karen Busck og Pernille Vallentin.

- Jeg aner ikke, hvordan jeg kom igennem den dag og fik lavet mad i den tilstand, jeg var i, men det lykkedes. Ud over min lysebrune cola, havde jeg også en flaske snaps på mit kontor, hvor jeg tilberedte maden, så da produktionslederen sagde tak for i dag, var jeg så stiv, at jeg var gået omkuld, hvis vi skulle have optaget så meget som et kvarter mere.

Resten af ugen gentog scenariet sig med en fuld Niarn på settet. På et tidspunkt hev en chef fra produktionsselskabet Niarn til side for at tale med ham om hans helbred.

- Altså de var ikke bekymrede for mit ve og vel, det er der ingen, der laver tv, der er. De var kun bekymrede for, at jeg måske ikke ville dukke op en af de følgende dage, og deres kære tv-program så måtte skrottes, siger Niarn.

Læs Niarns gribende historie: Fra 40 genstande om dagen til nybagt far
Læs Niarns gribende historie: Fra 40 genstande om dagen til nybagt far

Han blev sur og gik i forsvarsposition, men tog sig sammen og kom til tiden de sidste to dage dog stadig med sin halve liter vodka under armen.

Tidligere direktør for produktionsselskabet Blu Henrik Hancke Nielsen, der producerede 'Til middag hos', skriver til metroxpress, at han aldrig blev gjort opmærksom på, at der skulle være problemer med Niarns opførsel eller havde et alkoholproblem.

- Hverken under eller efter optagelserne, siger Henrik Hancke Nielsen.

LÆS OGSÅ: USO: - Niarn er en inspiration for mange

LÆS OGSÅ: Var døden nær: 'Niarn' stopper karrieren

LÆS OGSÅ: Danmarks ældste drengerøve smidt ud af casino

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx