Af - 09/07-15 20:46

Paradise Hotels største Instagram-stjerner: Her er de i dagParadise Hotels største Instagram-stjerner: Her er de i dag

Deltagerne i 'Paradise Hotel' bliver megastjerner for teenagere - men hvem er den mest populære?

Bildstrecke im Grossformat »
54.900 - Sæsonens mest iøjnefaldende karakter var modellen Sandy Esko, hvis barm gjorde det nødvendigt for fotograferne at skifte til bredformat. Tog turen hele vejen til Go Morgen Danmark, da hun i et blogindlæg gav en opsang til danske forældre, fordi de ikke bekymrer sig for, hvad deres børn laver på sociale medier. 56.600 - Kærligheden mellem Amanda og Henrik holdt ikke efter hjemkomsten fra hotellet, og dermed var sæsonens største kærlighedshistorie fortid. Er bosat i Aalborg hvor kæresten i dag hedder Frederik. Har ikke deltaget i reality-tv siden opholdet på hotellet. 61.100 - Nadia tjekkede ind på hotellet med en pige-kæreste, men endte med at falde for fyrenes charme. Har i dag barn med kæresten Malte Castro, der også deltog i samme sæson. 72.400 - Martin og Stolle tog Paradise Hotel med storm. De snakkede om at kakke damer, lavede hornet og styrede hotellet som Nøddepatruljen. Siden ragede de uklar med TV3, da de forlod TV3-programmet Et ton Cash, fordi de ikke ville dyste mod hinanden. Har siden været i fængsel for vold og fået barn med eks-kæresten Anna Due. 81.600 - En af Paradise-historiens mest engagerede foran kameraet belønnes med en sjetteplads. Fik for nylig knust sit hjerte af Paradise-kæresten Kasper Hagen og valgte med egne ord at flygte fra omgivelserne. Den 7. juli tog hun turen over broen og flyttede ind i værelse på Amager. 91.100 - Ja, det vidste du måske ikke, men Mascha Vang var faktisk finalist i den første sæson af Paradise Hotel. Hun scorede senere en racerkører, fik et barn, blev single igen og har nu scoret en succesrig halvskaldet komiker ved navn Andreas Bo. Lever af at blogge. 92.100 - Chokerede seerne ved at smide sin egen tvillingebror ud af hotellet. Da hun selv røg ud, blev hun kærester med en 24 år ældre mand, de kalder Botox-kongen. Parret bor i dag sammen i København. 111.000 - Den første Miss Paradise, der vandt Paradise Hotel. Lever i dag som model og blogger og har netop solgt ud garderoben, fordi hun sammen med kæresten har valgt at skifte Danmark ud med London. 129.000 - Fik i 2014 barn med Paradise-kæresten Martin Ham den gamle Hjort. I år gik parret fra hinanden. Hun har været single i fire måneder og nyder singletilværelsen i Aarhus med sønnen Villian. 145.000 - Følgerne har hun fået via sin populære blog, hvor hun har talt åbent om mobning og spiseforstyrrelser. Og altså ikke for de 8 afsnit hun nåede at deltage i 'Paradise Hotel'. Efter sin deltagelse i programmet tog Fie Laursen på ferie med en fyr, der endte med at stalke hende. Familiens hjem er også blevet udsat for hærværk i en sådan grad, at man nu har valgt at flytte.

Glem Amalie Szigethy, Ulven Peter og Rikke Göransson. Instagram-dronningen af 'Paradise Hotel' er fra en langt nyere sæson.

For mens Paradise-deltagerne igennem et årti har ramt danskernes tv-skærme, har de også indtaget de sociale medier i en sådan grad, at deres hverdag i nogle tilfælde følges af flere end 100.000 mennesker.

Metroxpress har tjekket deltagerne fra samtlige sæsoner: Hvem er egentlig mest populær på Instagram? Svaret finder du i galleriet over artiklen.

Får beskeder fra grædende børn: 'Paradise Hotel'-vinder giver opsang til alle forældre
Får beskeder fra grædende børn: 'Paradise Hotel'-vinder giver opsang til alle forældre

Botoxkonge dater Paradise-babe: -De kalder mig pædofil
Botoxkonge dater Paradise-babe: -De kalder mig pædofil

Piger fra Paradise Hotel modtager voldsomme sjofelheder på Facebook
Piger fra Paradise Hotel modtager voldsomme sjofelheder på Facebook

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Helt særlig gestus går...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Video af landsholdet deler vandene:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx