Af - 13/03-17 18:20; Opdateret: 13/03-17 20:14

Bagedyst-Micki er færdig i 'X Factor'Bagedyst-Micki er færdig i 'X Factor'

Overtrædelse af DR’s retningslinjer har medført, at Micki Cheng er blevet fjernet fra skærmen.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er ikke kun deltagere, DR har måtte sende ud af ’X Factor’ i år.

Den tidligere ’Den store bagedyst’-deltager, Micki Cheng, var i år tiltænkt en rolle som børnevært Joakim Ingversens medvært i ’X Factor’-pauseshowet ’Ultra Factor’ dr.dk, men efter de to første liveshows, forsvandt han op til tredje liveshow den 3. marts pludselig fra sendefladen.

Vildt uheld: Bagedysten-Micki kører galt på motorvejen
Vildt uheld: Bagedysten-Micki kører galt på motorvejen

DR forklarer nu, at de er blevet nødt til at stoppe samarbejdet med Micki Cheng fra ’X Factor’, da han har overtrådt stationens regel om ikke at måtte indgå andre kommercielle aftaler, mens han er bundet af en DR-kontrakt.

»Vi har desværre været nødt til at stoppe med Micki som gæstevært i ’Ultra Factor’, da han har kommercielle aftaler i øjeblikket, som ifølge DR’s retningslinjer ikke er forenelige med hans synlige rolle på skærmen i programmet. Det er vigtigt for mig at understrege, at Micki er helt uden skyld. Vi var ved indgåelsen af Mickis freelancekontrakt desværre ikke opmærksomme på de kommercielle forpligtigelser, som Micki allerede havde aftalt,« forklarer Morten Skov Hansen, kanalredaktør DR Ramasjang, DR Ultra og DR Medier.

Se billedet! Her viser Micki fra 'Bagedysten' kæresten frem
Se billedet! Her viser Micki fra 'Bagedysten' kæresten frem

Micki Cheng er super ærgerlig over at være smidt af ’X Factor’-holdet, men accepterer DR’s ’strikse retninger på dette område’, som han formulerer det. Han uddyber, hvilke firmaer han har reklameret for:

»Jeg har blandt andet lavet indslag til et blog-univers, der er sponsoreret af COOP og har haft få andre ikke nævneværdige aftaler.«

Den populære tv-vært fortsætter i DR-regi, hvor han stadig er vært på børneprogrammet ’Ultras sorte kageshow’, hvor man skal i gang med at forberede en tredje sæson.

»Det er vigtigt for os, at vi kommer godt i mål med en ny sæson af showet, hvor Micki er en fantastisk vært og garant for god underholdning og masser af seje kage-tricks. Vi ser ham som et stort aktiv for os,« lyder det fra Micki Chengs chef Morten Skov Hansen.

Micki Cheng tilføjer selv:

»Jeg ser frem til Ultras sorte kageshow, som jeg nu kan bruge min tid på at forberede, hvor jeg i denne periode ikke vil være forpligtiget af andre aftaler.«

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx