Af Webstud/TR - 02/08-17 20:46

Kylie Jenner afslører trist årsag: Derfor droppede jeg mine skolekammeraterKylie Jenner afslører trist årsag: Derfor droppede jeg mine skolekammerater

Der skulle ikke meget til for at få realitystjernen til at droppe sine venner fra skolen.

storybild

Kylie Jenner

I en teaser for Kylie Jenners nye program ''Life of Kylie'' afslører den 19-årige kendis, at hun følte sig nødsaget til at droppe sine gamle skolekammerater. Ikke på grund af kærestesorger, eller fordi hun flyttede skole, men på grund af en fest.

via GIPHY

Prom, der er en slags afgangsfest, er en essentiel del af enhver amerikansk teenagers skolegang. Her tager man sit fineste tøj på og bliver kørt i fede biler til den nok største fest, man som teenager kommer til at opleve.

Men realitystjernen Kylie Jenner har aldrig fået den oplevelse. Som teenager blev hun undervist derhjemme, og her var prom ikke en del af pakken.

via GIPHY

Hendes venner fra skolen, hvor hun gik som lille, postede ivrigt deres 'prom'-billeder af deres flotte kjoler og de fede fester på de sociale medier, hvilket Jenner ifølge E! ikke kunne holde ud at kigge på. Hun besluttede derfor sig for at droppe skolekammeraterne på de sociale medier, så hun kunne slippe for at se på billeder af 'proms.'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Højt trusselsniveau i Frankrig:...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Danske universiteter mål for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx