Af - 27/08-14 12:31

Medina misbruges i slanke-reklameMedina misbruges i slanke-reklame

Det er et stort fupnummer, lyder det fra Medinas manager.

storybild

Medina bliver brugt som blikfang for et slankeprodukt. (Billede: Polfoto/arkiv)

Sangerinden Medina har i disse dage travlt som dommer på Kanal 5-satsningen Popstars, men imens hun har haft travlt med at coache unge sangtalenter, viser det sig, at hun er blevet udnyttet som blikfang for slankepillen Garcinia Direct.

Det skriver seoghoer.dk.

- Det er et stort fupnummer. Vi vil meget gerne finde dem, som står bag, så vi kan tage de nødvendige juridiske skridt til at få lukket dem ned, siger Thomas Børresen, manager for Medina, til ugebladet.

Selvsikre Popstars-dommere: Selvfølgelig finder vi en popstjerne
Selvsikre Popstars-dommere: Selvfølgelig finder vi en popstjerne

Ikke nok med at virksomheden benytter sig af Medinas billeder, den påstår også, at sangerinden tabte ni kilo på en måned ved at benytte sig af slankepillen.

- Medina siger, at denne tilskudskombination har været nøglen til hendes berømte mellemgulv. Når hun forbereder sig til film, benytter hun begge disse produkter for at forbrænde fedt og øge sit energiniveau, lyder det i reklamen.

Medina er single igen
Medina er single igen

Den kan ses på siden kvinderssundhed.com, der brander sig som en del af Røde Kors. Men Dansk Røde Kors fortæller til Se og Hør, at man hverken kender til slankepillerne eller folkene bag.

Medina er ikke den eneste danske kendis, der pludselig har kunne se sig selv som blikfang for et produkt.

Mascha Vang fortalte i juni til metroxpress, hvordan hun og datteren Hollie Nolia blev brugt i en reklame for et slankeprodukt på Facebook.

Hvad er det Medina pønser på?
Hvad er det Medina pønser på?

Hun blev opmærksom på reklamen, da hun blev kontaktet af sine følgere på de sociale medier. Heriblandt danskere som havde købt produktet.

- Jeg bliver rigtig ærgerlig over, at der faktisk er nogen, der har skrevet til mig, at de har købt det. Jeg vil gerne selv vælge, hvad jeg og min datter skal reklamere for, fortalte en frustreret Mascha Vang.

- Jeg kender ikke engang til produktet. Jeg aner ikke, om det er godt, men det er det næppe, når de er nødt til at lave reklame på denne måde.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Opsigtsvækkende vidneudsagn i retten:...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Chok-melding: Kæmpe tunnel-projekt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx