26/01-18 07:37

'Nybyggerne'-Lise og Michael afslører familieforøgelse'Nybyggerne'-Lise og Michael afslører familieforøgelse

Lise og Michael har udvidet familien, men kun for de næste 2,5 måneder.

storybild

Lise og Michael har udvidet familien, og familieforøgelsen varer de næste 2,5 måned. Lise, Michael og sønnen Villy vendte i starten af december hjem fra deres livs eventyr i Nicaragua, og det er netop her, Walkiria, som pt. bor hos Lise og Michael, kommer fra. Det fortæller Lise på parret blog.

'Så er de første par dage med Walkiria gået, men tingene er stadig så nye og forandrede, at hverdagen ikke helt har meldt sig endnu. For den skulle jo gerne vende tilbage. Hverdagen. Det er jo ikke bare et par dage, Walkiria besøger os. Nej, hun skal være i 2,5 måned. Det er lang tid for en 18-årig pige, som aldrig har været væk fra sin mor og søskende. Langt væk samtidigt. Men hun tager det indtil videre så fint,' skriver Lise.

SE VIDEOEN: Højgravide Kylie Jenner viser maven frem

LÆS OGSÅ: Linse Kessler tjener kassen: Så meget tager hun for at skrive autografer

Livet i Danmark er meget anderledes, end 18-årige Walkiria er vant til.

'Hun fortalte mig i går, at det var så anderledes at være her. Derhjemme står de op klokken 5-6. Så skal deres 'hus' ordnes. Gulvene er stampet jord, og for at det ikke bliver for tørt, skal de tre gange om dagen hælde vand på og stampe. Og så kalder madlavningen. Bålstedet skal tændes op og der skal laves ris, frijoles og hvad der ellers spises,' skriver Lise og fortsætter:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nadia Shila fortsætter i 'De unge mødre'

'Tænk engang en forandring hun kommer til her! Hun har sovet længe, hun har slænget sig på sofaen, og hun har set serier på Netflix! Det er så nice at se! Derudover har hun også brugt masser af tid med Villy, og jeg skal virkelig gøre hende opmærksom på, at hun ikke behøver at rydde op eller ikke behøver at “arbejde”. Det er jo ikke derfor, hun er her!'

Du kan læse resten af Lises indlæg her, hvor hun også fortæller om Walkirias første møde med en opvaskemaskine.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Bitchfighten fortsætter i nyt tv-program

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: 'Familien fra Bryggen' holder lang pause

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Trumps valgkonsulenter afsløret med...
bt.dk
Køb med hjertet uden at miste...
bt.dk
Kendt DR-vært dater ny mand
bt.dk
Kommune har brugt flere millioner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx