Af Niels Pedersen - 15/12-17 09:48

Dansk stjerneskuespillers kone afslører: Han flyttede ind hos mig efter den første dateDansk stjerneskuespillers kone afslører: Han flyttede ind hos mig efter den første date

Stjerneskuespilleren Nikolaj Lie Kaas har været lykkeligt gift med stylisten Anne Langkilde i ni år. Nu afslører parret i et interview med Eurowoman, hvordan de mødte hinanden - og hvor hurtigt det udviklede sig efter deres første date.

storybild

Nikolaj Lie Kaas og Anne Langkilde. (Billede: Bax Lindhardt)

Stjerneskuespilleren Nikolaj Lie Kaas har været lykkeligt gift med stylisten Anne Langkilde i ni år. Nu afslører parret i et interview med Eurowoman, hvordan de mødte hinanden - og hvor hurtigt det udviklede sig efter deres første date.

De mødte første gang hinanden til en fotooptagelse, hvor Anne Langkilde skulle style Nikolaj Lie Kaas. Lidt tilfældigt stødte de senere på hinanden under en fest og faldt i snak. Det udviklede sig til sms-samtaler og tre-fire måneder senere aftalte de at tage på en date.

Det startede lettere akavet, men efter stævnemødet måtte Anne Langkilde hurtigt vænne sig til meget.

»Vi var begge stjernegenerte, så vi drak os totalt fulde og tog på jazzklub. Og så flyttede du ind more or less. Det var ikke noget, vi snakkede om. Du var der bare lige pludselig og kom ikke rigtigt ud igen,« siger Anne Langkilde ifølge Se og Hør til Eurowoman.

Gallapremiere på Dan Dream med Casper Christensen og Frank Hvam. Rød løber- her Nikolaj Lie Kaas med konen Anne Langkilde. (Billede: Bax Lindhardt)

Nikolaj Lie Kaas og Anne Langkilde har været sammen lige siden. De blev gift i 2008 og har i dag døtrene Esther og Gerda.

Også på karrierefronten går det forrygende for 44-årige Nikolaj Lie Kaas. Han har for længst etableret sig som en af Danmarks største mandlige skuespillere med roller i stribevis af store danske film og tv-serier som 'Blinkende Lygter', 'Dirch', 'Bedrag' og rollen som Carl Mørck i filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens krimiserie om Afdeling Q. Derudover har han haft roller i Hollywood-film som eksempelvis 'Engle og Dæmoner'.

Han er også på rollelisten i filmen 'Du forsvinder', som er Danmarks indstilling til en Oscar-nominering ved prisuddelingen i marts næste år.

Nikolai Lie Kaas og Anne Langkilde fotograferet i 2005. (Billede: Mogens Flindt)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Slut med plastik: Det her er...
bt.dk
Viktor Fischer: "De havde ikke taget...
bt.dk
Forskere gør vildt fund ved lille ø:...
bt.dk
Wozniacki truer med boykot: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx