Af Simon Boas - 11/05-17 17:12

Kæmpe royal brystsmutter: Og det var ikke den eneste gang, hun var upassendeKæmpe royal brystsmutter: Og det var ikke den eneste gang, hun var upassende

Den norske kronprins Haakons grandkusine Desirée Kogevinas stjal billedet, da hun tirsdag mødtre op til royal fest i en kjole, der var en smule for afslørende.

storybild

Her ses første gang de royale bryster kom på nordmændenes læber. (Billede: JON OLAV NESVOLD)

Men nu viser det sig, at det faktisk ikke er første gang, at kjolen har været i brug. For tilbage i 2007 var Desirée Kogevinas' mor, Madeleine Bernadotte Kogevinas, nemlig iklædt kjolen ved en gallamiddag.

Det fortæller TV 2 Norges kongehusekspert Kjell Arne Totland.

»Den kropsnære kjole overlod meget lidt til fantasien på nærbilleder. Faktisk har jeg set både kjolen og diadem på hendes mor, Madeleine Bernadotte Kogevinas, for mange år siden, men hun havde noget på under kjolen, og det burde Desirée Kogevina​s også have haft,« siger han og tilføjer, at hun ved sin ankomst til Norge også havde tøj på, der for nogen kan virke upassende.

Den græsk-svenske Desirée Kogevinas havde nemlig et lårkort miniskørt på, da hun landede i Oslo Lufthavn tidligere på dagen, ligesom hun også ved en frokost onsdag med den norske kongefamilie havde iklædt sig et særpræget outfit til en royal middag.

Desirée Kogevinas til frokost hos den norske kongefamilie onsdag. Foto: NTB SCANPIX

Derfor betragtede Kjell Arne Totland det også som lidt af en overraskelse, hvad Desirée Kogevina ville tage på, når kongefamilien skal i operaen torsdag aften. Billeder fra ankomsten afslører dog, at Desirée Kogevinas har valgt en noget mere afdæmpet kjole til lejligheden.

Ekspert om kæmpe royal 'brystsmutter': Det er enhver kvindes mareridt
Ekspert om kæmpe royal 'brystsmutter': Det er enhver kvindes mareridt

Desirée Kogevinas ved ankomsten til den norske opera torsdag. Foto: NTB SCANPIX

Den store fest tirsdag var i anledning af, at både dronning Sonja og kong Harald holdt 80 års fødselsdag. Desirée Kogevinas er datter af grevinde Madeleine Bernadotte (nu Kogevinas), hvis far var afdøde prins Carl Bernadotte, som var kong Haralds onkel, og derfor var hun selvskreven på gæstelisten tirsdag.

LÆS OGSÅ: Kongefamilien holdt kæmpe-fest: Men det var en 'ukendt' kvinde, der stjal AL opmærksomheden

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpebeløb: Nyt sommerhus på markedet...
bt.dk
Medie: Her er punktet,...
bt.dk
Irina afslører nyt...
bt.dk
Store chancer i begge ender: Mål...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx