Af - 14/04-17 19:03; Opdateret: 14/04-17 21:26

Medie: Nu er det officielt - kendt Hollywood-par skal skillesMedie: Nu er det officielt - kendt Hollywood-par skal skilles

Stjerneparreet Ben Affleck og Jennifer Garner går nu igennem med skilsmissen, erfarer mediet.

Bildstrecke im Grossformat »

Hollywood-parret Ben Affleck og Jennifer Garner har ansøgt om skilsmisse efter to års separation.

Det skriver mediet TMZ.

Ifølge mediet sker skilsmissen på helt udramtisk vis uden en advokat, da begge parter tilsyneladende er helt enige om beslutningen. Parret er ifølge TMZ også enige om at dele forældremyndigheden over deres tre fælles børn.

Nyheden om parrets skilsmisse kommer dog heller ikke som nogen stor overraskelse, for allerede tilbage i sommeren 2015 meddelte Ben Affleck og Jennifer Garner, at de havde besluttet sig for at blive separeret.

- Efter lang overvejelse har vi besluttet os for at blive skilt. Vi vil gå fremad med venskab og kærlighed. Vi vil opdrage vores børn i fællesskab. Og vi beder alle om at respektere vores privatliv i denne svære tid, lød det fra parret i en udtalelse dengang - ti år efter de blev gift.

Siden er der altså gået to år, før skilsmissen nu ifølge TMZ ser ud til at blive en realitet.

Ifølge TMZ er der ingen ægtepagt mellem parret, hvilket altså vil sige, at alt vil blive delt ligeligt mellem de to, til trods for at Ben Affleck i sin rolle som både Oscar-vindende filmskaber og skuespiller sandsynligvis har haft en større indtjening end Jennifer Garner.

Ben Affleck er kendt for en række prisvindende film som 'Gone Girl', 'Argo' og 'Good Will Hunting', ligesom han de senere år har fået en stor karriere som instruktør - blandt andet med filmen 'Argo', som vandt en Oscar for bedste film.

Jennifer Garner er blandt andet kendt for sin rolle som Elektra i filmen af samme navn, ligesom hun spillede hovedrollen i tv-serien Alias, som hun også vandt en Golden Globe for.

I marts måned bekendtgjorde Ben Affleck på sin Facebook-profil, at han netop havde været i behandling for et alkoholmisbrug.

’Jeg har færdiggjort en behandling for alkoholafhængighed; noget jeg har kæmpet med i tidligere, og som jeg vil blive ved med at konfrontere. Jeg vil leve mit liv fuldt ud og være den bedste far, jeg kan være,' lød det fra stjernen i et Facebook-opslag.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Derfor har du købt blomster i dag...
bt.dk
Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Stålsat Michael Laudrup: 'Jeg ønsker...
bt.dk
Syv-årig dreng faldt gennem isen: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx