Af - 15/11-16 12:14; Opdateret: 15/11-16 13:12

16-årig 'prinsesse fra blokken' scorer 20 år ældre reality-deltager16-årig 'prinsesse fra blokken' scorer 20 år ældre reality-deltager

16-årige Simona fra 'Prinsesser fra Blokken' danner par med 36-årig tidligere reality-deltager og Mensa-medlem.

Bildstrecke im Grossformat »

Mange fulgte med, da første afsnit af DR3's nye dokumentarserie 'Prinsesser fra Blokken' i går aftes rullede over skærmen.

I programmet følger vi en række unge piger fra Københavns Vestegn med alt, hvad det indebærer af kunstige øjenvipper, botoxbehandlinger, solkure og personlige problemer.

Unge sprøjter sig brune i huden med skadelige solkure i DR3-program
Unge sprøjter sig brune i huden med skadelige solkure i DR3-program

En af dem, der vel nok har gjort størst indtryk på seerne, er den 16-årige Simona. I det første afsnit fulgte vi hende køre tilbage den boligblok i Hvidovre, hvor hendes venindes far forgreb sig på hende, fra hun var 4 til hun var 6 år gammel.

Facebook flyder med ulovlige solkure
Facebook flyder med ulovlige solkure

Undervejs havde hun følge af sin tyve år ældre kæreste, Arik på 36, og som mange måske bed mærke i, er det ikke første gang, han optræder på tv.

Nedenfor ses et Facebook-billede af det umage par:

Arik har nemlig tidligere medvirket i realityprogrammet Fristet– hvor langt vil du gå?, som i sin tid blev sendt på TV3.

Ifølge realityportalen.dk medvirkede Arik kortvarigt i programmet, hvor han kom ind som den pumpede fyr, der var medlem af de kloges klub Mensa.

'Paradise Hotel'-stjerne om ny politiker-karriere: 'Jeg frygter ikke hate'
'Paradise Hotel'-stjerne om ny politiker-karriere: 'Jeg frygter ikke hate'

Nu danner det kloge muskelbundt så par med den tv-aktuelle teenagepige fra Vestegnen, som modigt stod frem og i gårsdagens afsnit og fortalte om traumerne fra sin barndom, der har været med til at gøre hende til den, hun er i dag.

- Da jeg var 10 år, begyndte jeg at ændre mig og gå med makeup og drikke rigtig meget alkohol i en meget tidlig alder. Og så lige pludselig stod jeg sammen med en veninde, og så havde vi taget en streg MDMA (Ecstasy, red.) for første gang, og så kørte den bare derudaf. Og der lavede jeg Simona, fortalte hun ærligt i programmet.

– Der kom hun med sit sorte hår, og så pakkede hun den lille pige, den lyshårede pige, den blege pige, den naturlige pige, den pakkede hun bare ind og satte den i fængsel inde i kroppen. Det var min måde at være en helt anden og at overleve på, og det skulle bare være vildere, jeg skulle bare være vildere. Det hele skulle bare spille, og alle skulle bare lægge sig ned, når de så mig, for jeg var bare the shit. Men sådan var det bare ikke.

Du kan se første afsnit af DR3-programmet 'Prinsesser fra Blokken' ved at klikke HER.

LÆS OGSÅ: Gustav: 'Derfor tør jeg ikke deltage i Copenhagen Pride-optoget'

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afsløret i utroskab: Kæresten fandt ham med Paradise-Caroline

LÆS OGSÅ: Paradise Hotel-babes spiser kattemad og fuglekugler

LÆS OGSÅ: Paradise-deltager afslører: Jeg er single igen

LÆS OGSÅ: Paradise-Jeanette: Jeg ved hvem, der snød i finalen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde bragede ind i køreskolen, da...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx