Af - 28/01-16 22:01

Kanye's eks hævner sig på sviner ved at afsløre anal-hemmelighedKanye's eks hævner sig på sviner ved at afsløre anal-hemmelighed

Der er kold luft mellem Kanye West og ekskæresten Amber Rose, efter at han omtalte hende som en bondefangende stripper på twitter. Hun svarer igen med spydigt chok-comeback.

Bildstrecke im Grossformat »

Se Ambers chokerende tweet i galleriet herover.

Det hele startede med, at rapperne Kanye West og Wiz Khalifa onsdag kom op at diskutere på twitter.

Samtalen blev dog først for alvor hed, da Kanye valgte at blande sin ekskæreste, modellen og skuespilleren Amber Rose, ind i samtalen. Amber og Wiz Khalifa har været gift og har sammen den tre-årige søn Sebastian.

Kommentaren, der for alvor skruede op for blusset mellem de to rappere skulle indirekte svine deres begges ekskæreste til:

"Du lod en stripper fange dig i en fælde" - skrev Kanye med reference til én af sine hitsange, hvorefter han tilføjede, at Wiz, hver gang han så på sit barn måtte være sur over, at denne "pige" havde ham fanget de næste 18 år.

Det skriver Daily Mail.

Amber Rose har ikke lagt skjul på sin tidligere karriere som eksotisk danser, som hun blandt andet udtalte sig om til FOX411 i 2011, men var ikke begejstret for kommentaren.

Kanye slettede dog sine tweets, før Amber selv nåede at komme ind i samtalen. Men det afholdt hende ikke fra at servere et snappy comeback til ekskæresten, der efterfølgende har sendt chokbølger gennem cyberspace.

TV: Se Kanye Wests skøre 'American Idol'-audition
TV: Se Kanye Wests skøre 'American Idol'-audition

"Ååårh @kanyewest er du sur over, at jeg ikke er der til at lege i dit r***hul længere?" skrev hun efterfulgt af hashtags, der indikerede, at Kanye godt kan lide en finger eller to indført i sit bagparti under sex.

Amber og Kanye datede i årene 2008-2010, og Amber skulle efter sigende have slået op med ham på grund af Kanyes nuværende kone realitystjernen Kim Kardashian.

Daily Mail skriver, at Amber i 2012 i America's Star Magazine anklagede Kanye for at have været hende utro med Kim, der dengang også selv var i et forhold med den amerikanske fodboldspiller Reggie Bush.

Kanye skulle ifølge desuden i et 2015-interview have sagt, at han havde været nødt til at "tage 30 brusebade", efter han havde været kærester med Amber Rose, og at hvis han havde kunnet date Kim, da han første gang havde lyst til det, ville der ikke være nogen Amber Rose.

Av!

Dengang skulle Amber Rose ifølge Daily Mail have svaret høfligt tilbage, at hun efter alle de år ikke havde sagt noget grimt om ham og heller ikke havde tænkt sig at starte nu.

Men efter onsdagens tweetudveksling mellem Kanye og Khalifa, virker det til, at Amber i mellemtiden har ændret mening.

Kim Kardashian afslører den bedste gave til sin nye søn
Kim Kardashian afslører den bedste gave til sin nye søn

2 uger før udgivelsen: Kanye West ændrer navnet på sit kommende album
2 uger før udgivelsen: Kanye West ændrer navnet på sit kommende album

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx