Af - 30/09-15 21:35

Tv-stjerne snyder dig på Twitter: Her er hendes sørgelige forklaringTv-stjerne snyder dig på Twitter: Her er hendes sørgelige forklaring

'Girls'-stjernen Lena Dunham opdaterer flittigt på Twitter med personlige betragtninger. Troede du...

storybild

(Billede: Polfoto)

Regel nummer ét: Stol aldrig på det, du læser på internettet.

Den amerikanske 'Girls'-stjerne Lena Dunham afslører nu, at hun ikke længere selv skriver sine ellers personlige opdateringer på Twitter. Hun kigger ikke engang på sin profil længere.

TV: Ny Taylor Swift og Kendrick Lamar-musikvideo er spækket med stjerner
TV: Ny Taylor Swift og Kendrick Lamar-musikvideo er spækket med stjerner29-årige Lena Dunham fortæller til Female First, at hun fornyligt stoppede med at skrive og styre sin profil, fordi alle de negative tweets skabte 'kræftfremkaldende stof' inde i hende.

- Jeg er aldrig på Twitter mere. Jeg tweeter, men gør det igennem en anden. Jeg ved ikke engang, hvad mit password er længere, hvilket muligvis ikke får mig til at fremstå særlig ægte på de sociale medier. Jeg sætter virkelig pris på alle,der følger mig, så derfor har jeg ikke slettet min profil - men jeg har det bare ikke godt med at være derinde længere.

Tv-stjerne i naturlig bryst-protest
Tv-stjerne i naturlig bryst-protest

- Man kan sige, at jeg da bare kan grine af beskeder som, 'jeg burde stenes ihjel', men det kan jeg ikke. Det er voldsomme ord, som ikke bør rettes imod nogen. Så jeg har det bedst med bare at stoppe.

Selvom Lena Dunham stadig selv styrer sin egen Instagram-profil, fordi hun føler, det er et mere 'positivt medie', blev hun i sidste uge alligevel chokeret over de mange negative kommentarer, hun fik, da hun postede et billede af sig selv iført sin kærestes underbukser.

- Det var ikke pornografisk. Jeg var bare iført et par boxershorts, og så udviklede det sig til den mest rabiate, ulækre debat om kvindekroppen. Pludselig var min Instagram-side et mødested for kvindehadere den eftermiddag.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx