Af Jeppe Elkjær Andersen - 06/11-17 07:40

Hollywood-stjerne forsvandt pludselig fra rampelyset: Nu kommer forklaringen Hollywood-stjerne forsvandt pludselig fra rampelyset: Nu kommer forklaringen

Han har haft hovedroller i store film som 'American History X', 'Fight Club', 'The Incredible Hulk' og 'Illusionisten', men de seneste år har der været noget mere stille om den amerikanske skuespiller Edward Norton. Men det skal der ifølge flere amerikanske medier være en god grund til.

storybild

Edward Norton. (Billede: MARK BLINCH)

Hjemmesiden Looper, der beskæftiger sig med film, tv, tegneserier og alt imellem, skriver i en længere artikel, at Norton har fået et dårligt ry i Hollywood, da han skal være ekstrem besværlig at have med at gøre omkring et filmset.

I artiklen om Edward Nortons manglende job de seneste år, listes en række forskellige begivenheder og grunde til, at den berømte skuespiller ikke har været at finde i mange film og serier de seneste år.

Men den altoverskyggende årsag til de manglende job til Norton skal være, at han er blevet berygtet for at blande sig meget i manuskriptforfatternes arbejde.

Ingen film i 2017

Det er også blevet bemærket af Los Angeles Times. De kommer med et eksempel fra filmen 'The Incredible Hulk', hvor Norton havde hovedrollen som Hulk og Bruce Banner. I forbindelse med indspilningerne til 'The Incredible Hulk' i 2008 takkede Norton angiveligt kun ja til hovedrollen som Bruce Banner og Hulk, hvis han fik flere ændringer med i manuskriptet.

Det faldt langt fra i god jord.

Hos Marvel, der stod bag 'The Incredible Hulk', var man angiveligt så utilfreds med resultatet efter Nortons ændringer, at man besluttede sig for ikke at bruge Norton som Hulk efterfølgende i 'Avengers'-filmene.

Og det eksempel er ikke det eneste. For da han skulle spille Will Graham i 'Red Dragon', var billedet nogenlunde det samme. Da filmen skulle i gang med at indspilles, dukkede Norton op med et helt frisk manuskript - som han selv havde skrevet. Noget, der heller ikke faldt i god jord.

Og sådan skal der efterhånden have været flere episoder, hvor Edward Norton har gjort sig upopulær hos personer i toppen af Hollywood. Og det kan ses på Edward Nortons produktion.

I hele 2017 har han ikke medvirket i en eneste film, hvis man skal tro filmsitet IMDb. I 2016 blev det en enkelt film med Will Smith og to mindre optrædener i andre ting, mens det i 2015 kun blev til en optræden i en tv-serie.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
11-årige Mikelle forsvandt, da hun...
bt.dk
Amerikansk rigmand og entreprenør...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx