Af - 15/03-17 11:49; Opdateret: 15/03-17 12:13

Chok: Populært dansk rockband går i opløsningChok: Populært dansk rockband går i opløsning

Onsdag skriver Ulige Numre på deres Facebook-side, at de ikke længere skal spille sammen.

Bildstrecke im Grossformat »

Vi må med kærlighed til alle jer, der har fulgt os, fortælle, at vi har valgt at opløse Ulige Numre.

Ulige Numre blev for fem år til med landeplagen 'København', men de fem unge rockrødder har efter mange års samspil nu valgt at splitte op. Det skriver de på deres Facebook-side onsdag formiddag:

Bandemedlemmerne kommer ikke med nogen forklaring på, hvorfor man har valgt at opløse det danske rockband, men ingen af de fem lægger skjul på, hvor meget de har sat pris på tiden i Ulige Numre:

Intet slår at være i et band. Det specielle sammenhold man får, er svært at forklare. At være fælles om noget, som måske består. At spille musik med sine bedste venner og gennemleve det, vi alle drømte om, da vi først startede bandet.

Bandet, der består af Jacob, Lasse, Nick, Teis og Carl-Emil, slutter brevet med en stor tak til de fans, der har fulgt dem gennem karrieren.

Ulige Numre slog igennem i den danske offentlighed i 2011 med hitsinglen 'København', der også i 2012 modtog prisen for 'Årets sang' ved Årets Steppeulv, ligesom bandet samme år blandt andet vandt P3 Guld-prisen. Ulige Numre nåede at udgive EP'en ‘Ulige Numre’ samt de to album 'Nu til Dags' og 'Grand Prix'.

Opdateres...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Du tror det er løgn: Er dette kvinden...
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
'X Factor'-favorit mistede sin far:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx