27/01-18 13:04

'De unge mødre'-Martinna i kamp mod Sarah Louise'De unge mødre'-Martinna i kamp mod Sarah Louise

Der er kamp til stregen for at vinde den eftertragtede pris, hvor både Sarah Louise, Martinna og Saszeline er nominerede.

storybild

Forleden modtog Martinna Petersen fra 'De unge mødre' en mail, som gav hende sommerfugle i maven på den rigtig gode måde og viste hende, at hun er god til det, hun gør, nemlig at blogge.

'Jeg er blevet nomineret som Årets blogger i kategorien 'Bedste familie blog 2017'. Hvor er det altså bare en fin titel, og jeg er så glad for at blive set, og at der rent faktisk er nogen, som har tænkt på min blog i den forbindelse! Juhuu, hvor er det fedt! Og det er jo lige netop det aller vigtigste i mit liv – min familie,' skriver Martinna på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Martinna: Her er sandheden om vores økonomi

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre Martinna lufte nogle af sine bekymringer ved at skulle opdrage sine børn under andres tag.

Martinna: "Ødelægger jeg mit barn ved det her?"Martinna fra De Unge Mødre taler ud om, hvordan det er at bo hos bedsteforældrene.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila vil bryde den sociale arv: Min datter skal ikke være som mig

'Og selve moderskabet, det hjemmegående liv og alle mine værdier og overvejelser herom, er selvfølgelig noget, som fylder rigtig meget herinde. Så TAK fordi I har lyst til at læse med, det gør mig simpelthen så glad indeni.'

Selvom nomineringen er nok til at gøre den unge mor glad, så kan hun glæde sig over, at hun lige nu ligger på en andenplads i konkurrencen med hele 30 procent af stemmerne. Det er altså på nuværende tidspunkt kun den erfarne blogger og 'Forsidefruer'-deltager Sarah Louise, som den unge mor får baghjul af.

Det vil sige, at Martinna fører over Saszeline og de fem andre nominerede bloggere i kategorien. Man kan stemme på Martinna eller en af de øvrige nominerede via linket her.

LÆS OGSÅ: Annica tvunger til 'De unge mødre'-exit: Jeg har næsten lyst til at græde

LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand

LÆS OGSÅ: Lykkelig Numse-Rasmus: Jeg skal giftes i Afrika

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx