Af - 13/06-17 18:09

Fie Laursen-fans har fået nok: 'Du er for lav'Fie Laursen-fans har fået nok: 'Du er for lav'

Den omdiskuterede blogger er på ny raget uklar med en reality-kollega, men mange mener, hun er gået over stregen.

Bildstrecke im Grossformat »

'Var der ikke noget med at du startede med at blive kendt da du var med i godaften Danmark fordi du var blevet udsat for mobning? Hvor meget bedre synes du selv du er?'

Sådan lyder et af de mange kommentarer, der er regnet ned over bloggeren Fie Laursen, efter hun lørdag har skrevet et stærkt kritisk indlæg om en deltager i dette års 'Paradise Hotel', Maja Bruun Bebe Larsen.

Baggrunden er en episode i Bog & Idé, hvor begge reality-babes var til stede - Fie Laursen for at promovere sin bog og Maja for at give sin venindes lillesøster en oplevelse - hun er nemlig Fie-fan.

Caroline i kæmpe-brøler på LIVE tv: Sygemeldt og på druk fire dage i streg
Caroline i kæmpe-brøler på LIVE tv: Sygemeldt og på druk fire dage i streg

Men temperamentet løb af med Fie Laursen, da Maja efterfølgende lagde et billede på Instagram, hvor hun hygger sig med Fies fans.

Hun beskylder Paradise-kollegaen på at 'nasse' på sine fans, og kalder situationen for 'cringe' og 'flovt'.

Det gentager hun over for JuicyPlay, hvor også Maja har fået taletid. Hun er ked af situationen, og forstår ikke Fies behov for at udstille hende, idet hun blot hilste på nogle piger, som genkendte hende.

Fie Laursen afslører i ny bog: Her er min største hemmelighed
Fie Laursen afslører i ny bog: Her er min største hemmelighed

Og tilsyneladende forstår en del af Fie Laursens egne fans heller ikke hendes opførsel. De skælder hende nemlig ud for at være gået for langt.

'Hvorfor er det du har så stort et behov for at svine alle andre til, når du virkelig selv har bedt om en chance til og selv har opført dig sådan? Og opfordrer folk til ikke at dømme andre og svine andre til', skriver en følger.

Har Boris fra 'Paradise Hotel' fået en kæreste?
Har Boris fra 'Paradise Hotel' fået en kæreste?

'Jeg kan simpelthen ikke snuppe dig når du opfører dig sådan, bare for at få nogle flere læsere. Du opfører dig som om du er bedre end alle andre i hele verden', skriver en anden.

Og det bliver ved:

'Tag dig sammen Fie, seriøst. Det er for lavt. Maja udtaler selv, at hun er ked af at du udstiller hende, og da du selv har prøvet at blive udstille så mange gange, burde du forstå hende, og slette dette og lukke diskussionen. Det er simpelthen for langt ude det der', skriver en følger.

Der er dog også adskillige, der kommenterer, at de holder med Fie Laursen.

'Det er fordi at Maja ikke har nogen fans, så hun prøver at få andre fans til at det ser ud som om at det er hendes', skriver en af Fie Laursens mange fans.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen scorer kassen på sine fans

LÆS OGSÅ: Saseline går i krig med Fie Laursen: - Det er HELT fucking forkert!

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe katastrofe på vej for dansk...
bt.dk
Britisk stjerneskuespiller: Jeg har...
bt.dk
Superstjerne synes færdig i Real...
bt.dk
Ung mor jubler: Jeg skal giftes
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx